Nieuws

Les Minis de Chanel - 6 essentiële mini brushes

Nodig!! Dat is de kreet die Wendy en ik (en met ons meerdere beautyliefhebbers) roepen als we weer eens iets moois zien in de winkels of tijdens onze speurtochten op internet. En wat hebben we dan precies nodig op dit moment? Les Minis de Chanel, 6 te lieve mini brushes voor een complete gezichts- en oogmakeup in een handig tasje, dat hebben we echt nodig! Jullie toch zeker ook?


Nodig of niet, ik wil het setje graag een keer aan jullie laten zien, want ondanks dat ik het alweer even in huis heb, was het setje tot voor kort nog ongebruikt! Dat kon natuurlijk niet, hoe kan ik zo''n geweldige set ongebruikt aan de kant laten staan? Het komt vast niet omdat ik teveel mooie producten heb.....
 Anyway, Chanel heeft hele fijne makeup kwasten, misschien is het iets minder bekend bij jullie omdat ze niet altijd even goed vindbaar zijn in de winkels. Maar bij de Chanel counters in De Bijenkorf vind je het complete assortiment zeker, heb je interesse dan moet je daar echt eens gaan kijken.

Het setje wat ik vandaag laat zien bestaat uit 6 makeup kwasten in een mini-formaat, althans...de handvaten zijn korter en op die manier makkelijker mee te nemen. In het setje vind je de volgende kwastjes : blush/poeder, foundation/concealer, oogschaduw/blending, eyeliner/precisie, lippen en wenkbrauwen/wimpers

De kwasten zijn zacht voor de huid, maar de haren wel stevig genoeg om blush, poeder of oogschaduw goed aan te brengen. De kwasten zijn gemaakt van echt haar, met uitzondering van de foundationkwast die van synthetisch haar is. Opvallend is dat er helemaal geen haren uit de kwasten vallen, iets wat zelfs bij dure andere merken heus nog weleens gebeurt...niet bij Chanel!

De kwasten zijn verpakt in een handige opbergetui van zwarte stof die plat is en redelijk van formaat, je kunt de etui zeker meenemen in jouw tas. In de etui vind je nog een extra vak (met rits) waar je make-upproducten in mee kunt nemen, in principe zou je dus voldoende hebben aan deze etui als je "on the go" bent. Schattig detail is het "Chanel dekseltje" aan de ritsjes....


Les Minis de Chanel zijn natuurlijk niet goedkoop, je betaalt voor de complete set inclusief etui (maar zonder producten die je op de foto hierboven ziet) EUR 91,52 bij De Bijenkorf. Op zich is het natuurlijk wel weer een fijne deal, omdat de kwasten los (maar dan wel met langere handvaten toch als snel zo''n 30 of 40 euro kosten. Je kunt het hele Chanel makeupkwasten assortiment vinden bij de Chanel counter van De Bijenkorf.

Neem jij eigenlijk ook weleens kwasten mee als je onderweg bent? Of zou je zo''n setje gebruiken als je bijvoorbeeld op reis gaat?

Deel dit artikel
Back to top