Nagel & Handen

It's magic! Magnetic Nail Color van Sally Hansen

Magnetische nagellakken zijn jullie al eerder tegengekomen op onze website. Vandaag willen we jullie voorstellen aan een nieuwe variant van Sally Hansen die niet alleen bij ICI Paris XL, maar ook bij de drogist verkrijgbaar is. Handig toch? Met de Magnetic Nail Color nagellakken van Sally Hansen creëer je in een paar minuten 3D nailart op jouw nagels waarvoor je echt niet gestudeerd hoeft te hebben aan de Nagellak-nailart universiteit.
Hieronder zie je v.l.n.r. alle kleurtjes op een rijtje: Ionic Indigo, Red-y Response, Golden Conduct, Silver Elements, Kinetic Copper, Electric Emerald, Graphite Gravity en Polar Purple

Aan de slag? Lak jouw nagels simpelweg met de magnetische nagellak, houd de magneet (deze is geïntegreerd in de dop van het flesje) een paar seconden boven de nog natte nagellak en de ijzerdeeltjes in de formule vinden hun weg naar de magneet toe en vormen het patroon dat in de magneet is verborgen.
De nagellak droogt razendsnel (dus wacht niet te lang met de magneet en lak en ‘magnetiseer’ steeds een nagel tegelijkertijd) en wanneer ik een vriendinnetje vraag of ik haar nagels even mag lakken en ik pak deze ‘schatjes’ tevoorschijn zijn ze vrijwel allemaal direct enthousiast. “Hoe doe je dat?” Nou, bij deze heb ik mijn geheimpje natuurlijk wel een beetje verklapt.Hieronder zien jullie nog een aantal swatches die ik voor jullie heb gemaakt:
Graphite Gravity
Polar Purple
Ionic Indigo
Electric emerald
Zoals jullie zien zijn de Magnetic Nail Colors van Sally Hansen (EUR 11,99 per stuk) leuk, makkelijk in gebruik en hebben een apart effect op de nagels. ik vind vooral Electric Emerald en Ionic Indigo erg geslaagd. De lakjes zijn verkrijgbaar bij Paris XL en de plaatselijke drogist.
Deel dit artikel
Back to top