Nagel & Handen

Kerstnagels 2012 - China Glaze Holiday Joy collectie

Ik moet er op dit moment nog even niet aan denken om sneeuw op mijn bolletje te krijgen maar de kerst make-up collecties daar krijg ik geen genoeg van! Vandaag wil ik jullie voorstellen aan de China Glaze Holiday Joy collectie 2012 die ervoor zorgt dat je direct een kerstboom wil gaan ophalen in het tuincentrum!

De China Glaze China Glaze Holiday Joy collectie 2012 is dit jaar minder klassiek in verhouding tot de voorgaande jaren. Natuurlijk mogen de klassieke kerstkleuren zoals groen en rood niet ontbreken maar dit jaar vinden we ook veel glitters terug in de twaalf koppige collectie.
Ik begin vandaag met de klassieke kersttinten: rode nagellakjes! Hieronder zie je de With love nagellak. Een warme en midden rode crème nagellak die een mooie dekking geeft in twee laagjes. Enorm mooi, klassiek en zeer bruikbaar.

Red Satin is ook een rode nagellak met een crème finish maar koeler qua ondertoon. De nagellak dekt niet volledig in twee laagjes. Je kunt er nog een klein beetje doorheen kijken en daarom zou ik zelf kiezen voor de With Love variant.
Merry Berry heeft een rode basis maar bevat een vleugje kersen/bosbessen waardoor je een paarse ondertoon ziet. Deze nagellak geeft een prima dekking in twee laagjes en heeft een crème finish. De nagellak is trouwens wel een tikje dun qua structuur.
Ik ben dol op de Pure Joy nagellak. Deze kun je als topper dragen over iedere andere nagellak (denk hierbij aan rood, goud etc.) maar ook als individuele nagellak. Ik draag op de afbeelding twee laagjes. De basis van de lak is transparant en bevat gouden en rode glitter.
Naast rood zijn groen, zilver en goud ook kleurtjes die je vaak terug ziet komen in kerstcollecties. Toch is het China Glaze gelukt om deze klassieke tinten een leuke twist mee te geven. Zou bevat de groene Winter Holly nagellak ook groene, gouden en holografische micro-glitters.

De zilveren Glistening Snow (transparante basis met zilveren en holografische micro-glitters) heeft een magisch effect op mij. Deze nagellak kun je gebruiken als topper over iedere andere nagellak maar ik vind het persoonlijk ook zeer geslaagd om deze nagellak als basiskleur te gebruiken. Op de onderstaande afbeelding draag ik twee laagjes Glistening Snow en zeg nu zelf: Niets meer aan doen toch?

Angels Wings is eigenlijk de gouden versie van de Glistening Snow nagellak. Ook deze nagellak heeft een transparante basis waarin zich gouden en holografische micro-glitters bevinden. Ook deze variant kun je als extra feestelijke topper dragen. Ik draag hem echter lekker eigenwijs als reguliere nagellak, gewoon omdat het kan!
Angel Kisses is ook een nagellak die qua structuur vergelijkbaar is met de twee lakjes die je hierboven bent tegengekomen. De nagellak heeft een champagne kleurige en bronzen microglitter die vooral met een mooi (vol) champagneglas niet zal misstaan tijdens het kerstdiner.

De grote verrassingen van deze collectie heb ik nog even voor jullie bewaard. Blue Bells Ring lijkt in eerste instantie een beetje op een zachtere blauwe metallic nagellak die we al vaker zijn tegengekomen. Eenmaal op mijn nagels kon ik echter niet veel meer uitbrengen dan: WOW! Zoals jullie op de afbeelding zien is de kleur in werkelijkheid lekker fel, aanwezig en dekt in een laagje. Musthave!
Pizzazz is een prachtige glitternagellak. De transparante basis bevat groene, gouden, zilveren, roze en blauwe glitters in verschillende maten. Echter.. en dat is een klein beetje jammer draag ik op de bovenstaande afbeelding drie laagjes nagellak en zien jullie dat de dekking niet optimaal is. Een basis kleur is daarom handig.

Mijn favoriete glitterlakje uit deze collectie is Glitter al the Way. De glitters zijn niet zo grof als bij de Pizzazz variant en daarom kun je deze nagellak met gemak als basis dragen. Op de onderstaande afbeelding draag ik drie laagjes waarbij een top coat niet nodig is. Overigens bevat de transparante basis een mix van rode, groene, roze en gouden micro-glitters en is enorm mooi!

De nagellakjes uit de China Glaze Holiday Joy collectie 2012 zijn voor EUR 5,95 te koop bij een van onze favoriete webshops, Nailpolishfashion.nl.

Kun jij met het oog op de dure feestmaanden wel een korting gebruiken? Dat hebben we voor jullie geregeld! Met code: beautyscene ontvang je 10% korting op jouw volledige bestelling excl. verzendkosten, niet vergeten natuurlijk!

Deel dit artikel
Back to top