Reviews

Sleek Shangri-La Supreme Palette - review, swatches & look

Kennen jullie Sleek al? Dit merk staat bekend om haar oogschaduwpaletten, die erg mooi en betaalbaar zijn! Gelukkig is dit mooie merk op steeds meer plekken verkrijgbaar. Het nieuwste palette is de Shangri-La Supreme, vol met fijne najaarskleuren. Lees dus zeker even verder voor de review, swatches en een look!

Het Supreme Palette is het nieuwste I-Divine Palette van Sleek en hoort bij de limited edition Shangri-La collectie. De I-Divine paletten hebben een zwarte verpakking en bevatten twaalf kleuren. Met uiteenlopende kleurenthema''s, goede pigmentatie en een prijs van slechts EUR 10,00 hoef ik vast niet meer uit te leggen waarom deze paletten erg geliefd zijn!

Het Supreme palette bevat vooral koele groen- en blauwtinten, het doet me een beetje denken aan de petrol kleuren die ik laatst liet zien. Toch is dit palette een tikje eigenwijzer, want de mintkleur en de geel-gouden tinten maken dit palette net wat aparter. Ook omdat er twee highlighters in zitten kun je echt alle kanten op met dit palette. Alle oogschaduws hebben trouwens een matte finish, op de witte kleur na. Alle kleuren zijn prima gepigmenteerd en blenden erg makkelijk.


Blue Suede, R&B, Bronx Black, P-Funk, Grand Master Flash, Wah Wah White
La Belle Blue, Smokey Robinson, Al Green, Delfonic, Commodores Cream, Shangrilas Lemon

Zoals je ziet is vooral de bovenste rij erg gepigmenteerd, maar de onderste rij bevat juist ook weer hele mooie pasteltinten. Bronx Black is perfect om een smokey eye mee te maken, en oog voor een groene of blauwe ooglook zijn er genoeg mooie kleuren. Mijn oog viel meteen op de mintgroene kleur, en de wat warmere Delfonic. Daar moest ik mee aan de slag!

De kleuren blenden erg goed, waardoor je alle kleuren wel met elkaar zou kunnen combineren. Misschien had je Commodores Cream al herkend, in combinatie met de andere groene tinten. Hoewel de highlighters op deze foto niet echt tot hun recht komen, zijn die in het echt ook heel mooi!

Er is goed nieuws voor Sleek fans, want Sephora zal heeft tijdelijk twee I-Divine paletten opgenomen in hun assortiment! Het Au Natural en Ultra Matte V2 palette zijn misschien wel het begin van een groter assortiment, maar daarover is helaas nog geen zekerheid. Andere paletten kun je ook steeds makkelijker online bestellen, bijvoorbeeld in de Misslipgloss Shop. Het Shangri-La Supreme palette kun je bestellen via de website/online shop van Sleek. Een kleine waarschuwing is wel op zijn plek, want van al die mooie paletten word je wel erg hebberig...

Kenden jullie de I-Divine paletten van Sleek al? Het is zeker een aanrader, en wat mij betreft ook een heel leuk cadeautje om weg te geven met de feestdagen - of zelf te krijgen natuurlijk!

Deel dit artikel
Back to top