Reviews

Win een jaar lang Vichy Idéalia dag/nachtcreme!

Een ideale huid, wie droomt er niet van? Stralend, glad, zacht en egaal van teint...de huid die bovenaan het verlanglijstje van veel vrouwen staat! Er zijn heel wat producten die beloven hiervoor te zorgen, maar lukt dat ook? Jij kunt het nu een jaar lang testen, want we geven een jaarvoorraad Vichy Idéalia weg aan 10 van onze lezeressen. Deze creme is getest door onze Wendy en zeker goedgekeurd, lees erover in dit artikel!

Vichy Idéalia is een creme die je zowel dag als nacht kunt gebruiken en is ontwikkeld na jarenlange research door de L''Oréal laboratoria (Vichy is onderdeel van L''Oréal). De onderzoekers kwamen tot de volgende conclusies:

  • de ideale huid begint bij de gezondheid van de diepere huidlagen. Voor het eerst heeft l’Oréal Research een grootschalig onderzoek uitgevoerd om te begrijpen wat vrouwen echt willen en welke biologische realiteit daar achter schuilt. Door veroudering, stress, vermoeidheid en het overdadige dagelijkse leven, verandert het gedrag van de huid. De diepere huidlagen worden minder gezond en verzwakken geleidelijk aan alle huidlagen, tot aan het huidoppervlak. De 3 criteria van een ideale huid worden aangetast: huidtextuur – teint – rimpels 
  • kombucha is het belangrijkste actieve bestanddeel dat zorgt voor een ideale huid (het bevat AHA, vitamines, probiotica en polyfenolen) Dit bestanddeel uit de biotechnologie bevat een unieke combinatie van toonaangevende ingrediënten die niet chemisch na te maken zijn, en herstelt laag voor laag en cel voor cel tot de huid zich weer als een gezonde huid gedraagt. 
  • de creme is ideaal voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd, huidskleur of huidtype. Na 1 maand, is het te voelen, te zien en te merken: de huidtextuur is fijner (poriën 21% minder zichtbaar). Rode en bruine vlekjes verdwijnen, de teint is gelijkmatiger (+33%). Rimpels zijn gladder (-16%). De huid is gladder (82%), zachter (96%). De huid wordt weer goed gezond (84%). 
  • de creme heeft een ideale huidtolerantie en is geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. De hypoallergene formule, zonder parabenen, zijn dermatologisch getest op de gevoelige huid. Ze zijn verrijkt met kalmerend en herstellend Thermaalwater waar Vichy bekend om staat. 
  • de creme heeft een ideale textuur die direct zorgt voor het volgende: een opbeurende frisheid, een superzachte huid en een gezonde glans.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is de creme voor iedereen geschikt, van jong tot oud, als zullen de beste resultaten behaald worden voor vrouwen boven de 30+. Toch kunnen jongere vrouwen ook veel baat hebben bij de creme, zeker als hun huid door bv. vermoeiheid of stress er slecht aan toe is. 

Vichy Idéalia is beschikbaar in twee formules, een rijkere versie (als de huid echt droog is) en een normale versie die geschikt is voor de normale tot vette huid (maar toch behoorlijk voedend is). Ik vind de structuur van de creme heel erg fijn, vol en romig bij het opbrengen, maar fris aanvoelend eenmaal aangebracht, de creme trekt snel de huid is en laat een mooie glow achter die niet plakkerig aanvoelt. Wij geven de normale versie weg tijdens deze winactie.

Wil jij deze creme wel een jaartje proberen? Dan hebben we een geweldige winactie voor jullie, we geven namelijk 10 keer een jaarvoorraad Vichy Idéalia weg t.w.v. EUR 100,00 (je ontvangt 4 potten). Hoe je kunt winnen? Dat lees je hieronder:

  • ga naar de website van Vichy Idéalia en zoek het antwoord op de volgende vraag: waaruit wordt het ingrediënt Kombucha verkregen?
  • stuur dat antwoord voor 8 december 2012 in een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Idealia en vergeet niet jouw naam, adres en leeftijd mee te sturen.
  • onvolledige inzendingen zullen niet worden verwerkt en je kunt per persoon maar één keer meedoen (het is niet nodig om 20 keer per dag een mailtje te sturen, sterker nog...dat werkt averechts)
  • de 10 winnaars ontvangen een mail van ons, waarna Vichy hen de prijs toestuurt
Veel succes!
Deel dit artikel
Back to top