Nagel & Handen

Kerstnagels 2012 - Trind special edition caring colors ( & win)

Gouden en zilveren nagellak, draag jij dat ook op een "gewone" doordeweekse dag of alleen bij een feestelijke gelegenheid? Trind brengt namelijk een drietal nagellakken uit jouw nagels laten stralen in goud, zilver of glinsterend roze. Maar dat is niet alles, deze Caring Colors verzorgen jouw nagels ook, des te meer reden om veel vaker gouden of zilveren nagellak te dragen. Kijk je mee?

Trind heeft een behoorlijk assortiment gekleurde nagellakken, naast hun bekende (en geweldige) nagelverzorgingsproducten, maar toch blijven die qua bekendheid een beetje achter. Jammer, want de kwaliteit is echt heel goed! Speciaal voor de feestdagen heeft Trind nu een set uitgebracht met 3 feestelijke nagellakjes vol Sparkling Shimmers in zilver, glinsterend roze en goud. Natuurlijk heb ik de lakjes voor jullie geswatched:


Trind CC 185 - zilver met een ietwat groene ondertoon

Trind CC 186 - glinsteren bleekroze/taupe - mijn favoriet

CC 187 - glinsterend goud

Op alle foto''s draag ik twee laagjes van de Trind nagellakken, de dekking is dus heel goed te noemen. De basis is vrij dun en de Sparkling Shimmers zijn behoorlijk aanwezig, de lak druipt dus snel van de nagels af tijdens het lakken als je te gehaast bent. Neem er even de tijd voor, dan krijg je het mooiste resultaat. Leg de hand neer en laat deze ook heel even liggen om de shimmer op hun plaats te houden. De lakken drogen snel, dus na een minuutje kun je de volgende laag wel weer aanbrengen. 

Deze speciale Caring Color set is slechts tijdelijk te koop, je betaalt voor de set met daarin de 3 nagellakjes (9 ml) EUR 22,95. Je vindt de set o.a. bij Parfumerie Douglas, DA, D.I.O. en Etos. De verzorgende producten van Trind vindt je ook bij Bol.com.

Speciaal voor jullie heb ik twee van deze setjes kunnen regelen, die ga ik deze week weggeven via Twitter! Hou mij dus zeker even in de gaten! 

Deel dit artikel
Back to top