Nagel & Handen

Orly SmartGels - professionele gelnagellak voor thuis

Nagels lakken, wij houden ervan! Verzorgde nagels zijn voor ons zeker een must, zoals dat het geval is bij veel vrouwen. Maar wie heeft er nu tijd om iedere dag zijn nagels perfect te verzorgen, zeker als je druk bent met jouw werk en gezin is dat niet altijd mogelijk. Orly heeft nu een heel handig systeem, de Orly SmartGels, nagellak die wel 2 weken lang perfect blijft zitten en je kunt het thuis aanbrengen!

Gelnagellak kennen jullie waarschijnlijk wel? Deze nagellak moest altijd worden aangebracht door een professional in een nagelsalon, maar nu is dat dus niet meer nodig. Orly heeft een hele handige set samengesteld waarin je alle benodigheden vindt om thuis prachtige gelnagellak aan te brengen waar je weken plezier van hebt.

In de Orly SmartGels starterkit (EUR 54,95) vind je de volgende producten:

 • Orly Smartgels cleanser
 • Orly Smartgels remover
 • mini nagel vijl
 • lint free nail wipes
 • Orly Smartgels Base + top
 • Orly Smartgels Primer
 • Orly Smartgels cuticle oil
 • Orly pusher & remover
 • Pocket removers

Maar dat is niet alles wat je nodig hebt, natuurlijk wil je ook nog een leuk kleurtje aanbrengen. Je gebruikt daarvoor de speciale Orly Smart Gels gelnagellak (EUR 14,95 per stuk) die je in heel wat leuke, hippe kleuren kunt vinden bij Orly. 

En je hebt de speciale LED lamp van Orly (EUR 59,95) nodig, hiermee hard je de nagellak uit tijdens het aanbrengen. Je kunt niet zonder!

Natuurlijk heb ik het voor jullie uitgeprobeerd! Kijk je mee naar de foto''s en lees vooral de stappen even goed door, het is echt heel simpel.

 1. zorg dat de nagels schoon en goed gehydrateerd zijn, daarna duw je de nagelriemen iets naar achteren met de "pusher", vijl de nagel licht op met de grijze zijde van de vijl en maak het nagellakoppervlak schoon met de lint free nail wipe en de Cleanser
 2. breng de Primer aan op de tips van de nagels, zorg dat je de huid niet aanraakt en laat 30 seconden drogen
 3. breng dan een egaal, dun laagje aan van de Base + Top gel, leg de vier vingers van jouw hand onder de lamp en zet de timer aan. Na 30 seconden haal je de vingers eruit en leg je jouw duim erin, waarna je die ook 30 seconden laat liggen
 4. daarna ga je aan de slag met kleur! Ik heb gekozen voor de bordeauxrode Naughty, een mooie donkere tint. Breng weer een dun en egaal laagje aan, leg de vingers onder de lamp en laat 30 seconden tot 1 minuut drogen. Bij donkere kleuren is het beter om een minuut aan te houden, anders is 30 seconden voldoende.
 5. hierna breng je op dezelfde manier een tweede laagje aan van de gekleurde Orly Smartgels gelnagellak, ook dit laat je weer 30 seconden tot een minuut drogen onder de lamp.
 6. de laatste laag bestaat uit een laagje Base + top gel, ook deze moet je weer 30 seconden laten drogen. Je kunt de laagjes ook iets langer laten uitharden onder de lamp, dat kan geen kwaad.
 7. zorg voor een mooie glans door een beetje Cleanser aan te brengen op een nail wipe en maak het oppervlak schoon (sla deze stap niet over, pas dan ben je helemaal klaar!!)
 8. om het helemaal af te maken, breng je een druppeltje Cuticle Oil aan en masseer je dit goed in. Daarna ben je helemaal "ready to go"!

Drie weken geleden heb ik mijn schoonzusje een Orly SmartGels behandeling gegeven (jawel, ik kan zo een nagelsalon beginnen!) en wat was het resultaat geweldig! Ze heeft een drukke baan in de telecommunicatie, twee kleine jongetjes en houdt van een mooi verzorgd uiterlijk, maar dat gaat soms niet samen. Geen tijd dus om even snel nagels te lakken als er toevallig één gechipt is, maar ja...zo kun je ook niet bij een zakelijke meeting aankomen. Zij vindt de Orly SmartGels dus echt een uitkomst, ze blijven nl. zeker twee weken perfect zitten op de nagels, zonder chips of tipwear!

Nu vraag je je misschien of hoe je de Orly SmartGels dan verwijdert? Niet zo simpel als met gewone nagellak, maar erg ingewikkeld is het ook weer niet.

 • vijl de glanzende toplaag van de nagels af met de witte kant van de vijl, doe het wel voorzichtig om jouw eigen nagels niet te beschadigen, maar je hoeft ook niet veel af te vijlen, je ziet direct het verschil als je even vijlt
 • giet een klein beetje Remover in de plastic zakje met de Pocket gel remover en schuif jouw nagel in het zakje, laat deze zeker 10 minuten weken. Je kunt natuurlijk 5 zakjes vullen, maar dat is eigenlijk zonde, 1 zakje werkt ook prima, al ben je wel iets langer bezig.
 • duw vervolgens de gel in een laag van de nagel af met de Pusher/Remover, dat werkt uitstekend en simpel. Laat even drogen en vijl eventuele restjes van de nagel af met de donkere zijde van de vijl of met een andere, fijne buffervijl
Orly

heeft nog een handig filmpje gemaakt waarin je kunt zien hoe eenvoudig je de SmartGels aanbrengt, het is echt goed zelf te doen.

Misschien is het handig om te weten dat je alle producten ook los kunt kopen, stel je voor dat de Base + top al op is, dan kun je die simpelweg in de webshop van Bransus bestellen. Natuurlijk kun je daar ook de gekleurde SmartGels vinden (en ook nog andere mooie Orly nagellakjes, maar dat terzijde). Het is natuurlijk eenmalig een investering, maar je hoeft daarna nooit meer naar de nagelsalon en dat is natuurlijk zeker weer een besparing qua tijd en geld.
Misschien is het ook wel handig om te weten dat je over de Orly SmartGels gewoon nagellak kunt dragen als je dat wilt, verwijder deze dan wel met een acetonvrije nagellakremover!

De Orly SmartGels koop je exclusief in de webshop van Bransus, de importeur van Orly in Nederland. Neem daar zeker snel een kijkje en bekijk ook de normale nagellakjes van Orly zeker eens, daar zijn weer hele mooie te vinden voor de komende maanden! Ga naar www.bransus.eu voor alle informatie.

Wij hebben een superfijne winactie waarbij jullie ook kennis kunnen laten maken met deze Orly SmartGels, we geven nl. 5 complete Orly SmartGel starterssets weg met één Orly SmartGel kleur naar keuze. Deze starterkit heeft een waarde van EUR 140,00, misschien wel een leuke start van jouw eigen nagelsalon?

Hoe maak je kans op 1 van deze 5 Orly SmartGels Starterkits:

 • beantwoord de volgende vraag : hoeveel verschillende kleuren Orly SmartGels vind je in de webshop van Bransus?
 • stuur het antwoord voor 10 december 2012 samen met jouw naam, adres en de kleur SmartGel van jouw keuze in een mail aan winactie@beautyscene.nl o.v.v. Orly
 • de gelukkige winnaars ontvangen persoonlijk bericht waarna de prijzen door Orly worden verzonden
Dit pakket kun je winnen, waarbij je dan kiest uit 1 van de 12 kleuren die je rechts ziet!
Doe jij mee met deze winactie? Lijkt het je geen uitkomst als je twee weken lang perfecte nagels hebt zonder dat je ze hoeft bij te werken! Geweldig!
Deel dit artikel
Back to top