Nieuws

Tom Ford @ Parfuma met prachtige nagellakjes & lipsticks

Kiezen kan af en toe zo lastig zijn! Toen ik twee weken geleden in Londen was, kon ik maar moeilijk kiezen bij de Tom Ford counter in Selfridges. Ik "moest" voor mijn gevoel toen kiezen tussen de 4 nieuwe rode lipsticks van de Jasmin Rouge collectie. Diabolique ging mee naar Nederland, maar eigenlijk had ik er nog wel één willen hebben. Gelukkig is daar Parfuma!

Bij Parfuma zijn er deze week nl. heel veel mooi nieuwe Tom Ford producten binnengekomen, waaronder dus de geweldige rode lipsticks. Diabolique is een prachtige dieprode kleur met een semi-matte finish. Maar de andere 3 tinten zijn ook heel fraai, Narcotic is ook een rood zonder roze ondertoon en mijn tweede favoriet, iets glanzender dan Diabolique. Slander en Reckless hebben een ietwat roze ondertoon en zijn erg mooi bij een lichtere, koelere huidtoon. 

Tom Ford Lip Color EUR 45,00

Maar er is meer! Mijn geliefde Tom Ford nagellakken zijn ook eindelijk te koop in de webshop van Parfuma, 12 kleuren maar liefst! Niet het gehele assortiment, maar a la...het is een begin. In mijn mandje liggen er nu 3, Ginger Fire heb ik al, net zoals Dominatrix die je hier al hebt kunnen zien.

Tom Ford Nail Lacquer EUR 30,00
Binnenkort ook meer over deze heerlijke geuren van Tom Ford, vooral de Jonquille de nuit met zijn zwoele narcissen is heel speciaal!

Wat mij betreft mag  het Tom Ford assortiment bij Parfuma nog veel groter worden, ik hou ervan! Parfuma is een prachtige "echte" winkel aan de Eiermarkt in Antwerpen. Kom je daar niet in de buurt, dan kun je vrijwel hun complete assortiment ook online bestellen. Online bestellen is zeer eenvoudig, betalen kun je met iDeal en de verzendkosten zijn vrijwel altijd gratis en anders zeer redelijk. Een hele grote aanrader als je nog mooie kerstcadeautjes zoekt.
www.parfuma.com

Laat jij je nu toch eens verleiden door één van die prachtige nagellakjes of lipsticks?

Deel dit artikel
Back to top