Reviews

Lancaster Aquamilk - fijne huidverzorging voor de jonge huid (en win!)

Ben jij misschien moeder van een jonge meid die graag haar eerste stappen zet op het gebied van huidverzorging? Of ben je zelf zo''n dame in de dop? Dan kun je misschien we wat advies gebruiken, want waar moet je nu beginnen? Het is raadzaam om met huidverzorging te beginnen aan het begin van de puberteit, dat is het moment dat de huid vaak begint te veranderen. Waar begin je dan precies mee? Met hydrateren natuurlijk, de sleutel tot een mooie, verzorgde huid! Lees je even verder?

Door invloed van hormonen zal de huid in de puberteit langzaam veranderen, gelukkig gaat dat niet altijd gepaard met problemen zoals jeugdpuistjes en acné. Als jij zo''n geluksvogel bent die geen tot weinig problemen met jouw huid hebt, dan kun je prima volstaan met een eenvoudige reiniging en een lekkere hydraterende creme. Ik weet nog goed welke producten ik vroeger als eerste ging gebruiken : de speciale aqua lijn van Lancaster (de exacte naam ben ik even kwijt...). Toen ik een jaar of 12 was werkte mijn tante als verkoopster bij Parfumerie Douglas en zij heeft mij dat toen aangeraden.

Fijne, eenvoudige producten die mij zeker op het goede pad hebben gebracht qua huidverzorging. Ik was behoorlijk enthouisast en gebruikte de producten trouw iedere dag. Ik was zo''n lucky girl die vrijwel geen puistjes had, maar weleens last had van een droge huid, zeker in de winter als ik door weer en wind naar school fietste. De dagcreme die ik toen had hielp daar prima tegen.

Lancaster Aquamilk is de lijn die tegenwoordig in de winkels ligt en de perfecte beginnersproducten heeft, zoals bijvoorbeeld de Aquamilk absolute moisture & protection cream. De creme werkt in 3 fases:

  • voorbereiden : in de formule zit melkzuur dat een mild exfoliërende werking op de huid heeft, hierdoor worden de hydraterende stoffen sneller in de huid opgenomen
  • hydrateren en voeden : de plantaardige melkextracten zoals kokosnootmelk, rijstmelk en palmboommelk zorgen voor ultieme hydratatie en houden dat ook vast in de huid
  • beschermen : 2 honingsoorten leggen een beschermend laagje om de huid en houden zo het vocht nog beter vast waar het hoort. Het RPF complex pakt daarnaast de vrije radicalen aan die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering

Breng de Aquamilk cream aan op de schone, gereinigde huid en jij komt de dag (en nacht) wel door. De cream bevat (helaas) geen SPF, iets wat Lancaster best eens zou mogen veranderen aan de formule, dan is het echt een topper voor de huid van jonge vrouwen en mannen van ongeveer 16 tot 30 jaar.

Wil jij jouw huidverzorgingsroutine ook goed beginnen? Dan hebben we iets leuks, we geven nl. 5 fijne beginnerssets huidverzorging van Lancaster weg, speciaal voor jonge meiden.

In de set vind je (uiteraard) de Aquamilk absolute moisture & protection cream (tube 30 ml EUR 14,95), maar omdat we natuurlijk weten dat reinigen ook heel belangrijk is hebben we ook fijne reinigingsproducten voor julllie geregeld. Met de grote verpakkingen van de Purifying cleansing gel (tube 150 ml EUR 19,32) en Purifying perfection toner (flacon 400 ml EUR 19,32) kun je lekker even vooruit! Deze producten zijn bedoeld voor de normale tot vette huid, ze zorgen voor een milde reiniging en geven de huid een mooie matte finish.

ingrediëntenlijst Lancaster Purifying cleansing gel
ingredientenlijst Lancaster Purifying perfection toner
Wil jij wel zo''n fijn Lancaster huidverzorgingssetje winnen? Dat kan, want wij geven vijf van deze sets t.w.v. EUR 55,00 weg! Meedoen doe je op de volgende manier:
  • beantwoordt de volgende vraag : in welke volgorde dien je de drie producten die je hierboven ziet te gebruiken?
  • stuur het antwoord op de vraag voor 15 december 2012 naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Lancaster
  • stuur ook jouw naam, adres en leeftijd mee (onvolledige inzendingen worden helaas niet meegenomen)
  • na 15 december 2012 ontvangen de winnaars een mailtje van ons, waarna de prijs door Lancaster aan de winnaars zal worden verzonden.
Lancaster

heeft natuurlijk ook reinigingsproducten voor andere huidtypes en in de Aquamilk serie vind je ook rijkere cremes terug, fijn als je net iets meer nodig hebt in de wintermaanden. Je vindt de producten van Lancaster o.a. bij De Bijenkorf en andere luxe parfumeriëen.

Doe jij mee met de winactie? Natuurlijk mag je ook voor iemand anders meedoen, leuk als cadeau onder de kerstboom!

Deel dit artikel
Back to top