Nagel & Handen

Only You, can make my dreams come true by ICI Paris XL

Kennen jullie de Only you nagellakjes die exclusief verkrijgbaar zijn bij ICI Paris XL? In het assortiment vind je 22 kleuren die eigenlijk allemaal behoorlijk bruikbaar zijn. Naast de 22 basiskleuren worden er per seizoen 5 up-to-date trendkleuren uitgebracht. Nieuwsgierig als we zijn hebben we enkele kleurtjes uitgetest, kijk je mee naar de swatches?

Stiekem wisten The Platters (en daarna Elvis Presley) het in 1955 al:
When you hold my hand, I understand
The magic that you do
You''re my dream come true
My one and only you
!
Tja, wie ben ik om deze grootheden tegen te spreken? En toch nam ik de proef op de som en ben aan de slag gegaan met de Only You nagellakken. Allereerst valt mij het fijne brede kwastje op dat mij een klein beetje doet denken aan de nagellakken van Catrice. Misschien is deze brush nog wel iets breder, je kunt het volledige nageloppervlak in één keer bedekken met nagellak, handig!
Gelukkig bevat het assortiment ook een Base en Top coat (EUR 5,59), ik zou niet zonder willen en kunnen. De Base coat zorgt ervoor dat de nagellak sneller hecht en daarnaast voorkom je ook nog eens op een simpele en snelle manier dat jouw nagels verkleuren na het aanbrengen van de gekleurde nagellak. De top-coat is sneldrogend en zorgt voor een langere houdbaarheid van jouw manicure.
Geisha

Army Girl
Coffee Break
Terug naar de nagellakken. Op de afbeeldingen zie je de groene Army Girl, bruine Coffee Break en nude tint Geisha. Ik vind alle drie de kleuren zeer geslaagd. Ik draag op alle afbeeldingen twee laagjes nagellak. Ik heb de afgelopen week de mooie bruine Coffee Break gedragen inclusief de base- en top coat en kan niet anders melden dat ik zeer tevreden ben, vooral wanneer je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhoudingen. Prima houdbaarheid (zeker 4 dagen zonder beschadigingen) mooie kleuren en een breed assortiment.

Ik moet jullie eerlijk zeggen dat de Top Coat niet mijn favoriete top coat gaat worden, want die heb ik jaren terug al gevonden in de INM sneldrogende top coat. Deze is echter alleen online verkrijgbaar waardoor het zeer zeker interessant is om een keer de Only You top coat aan te schaffen om uit te proberen. De nagellakken (EUR 5,03) en base- en top coat zijn niet alleen in de ICI Paris XL winkels maar ook in de online shop!  
Deel dit artikel
Back to top