Reviews

Rimmel London X-mas Glamrock collection 2012 ( + mail & win)

Rimmel London laat ons deze kerst behoorlijk "shinen" met hun stoere Glamrock X-mas collectie! Een mooe oogschaduwpalette in taupe, zillver en zwart, geweldige Scandaleyes waterproof eyeliners en bling-bling nagellakjes met een edelstenen effect! En of je nu kiest voor nude of sexy rode lippen, jij komt goed voor de dag deze kerst. We geven ook nog eens 10 complete setjes weg, kijk snel even mee!

De Rimmel London Glamrock collectie bestaat uit echt fijne producten, ik ben echt behoorlijk gek op de Scandaleyes waterproof kohl liners die niet onderdoen voor mijn favoriete Urban Decay 24/7 glide on eyepencils. Dat zijn de musthaves van deze collectie, maar ook het oogschaduwpalette is mooi en fijn in gebruik. Natuurlijk heb ik alles even op de foto gezet en swatches gemaakt.

Glam''eyes 023 Beauty spells


De Glam''eyes Beauty Spells is een mooi palette met bruikbare kleuren, zowel voor een every day look alsook voor een feestelijke look, zeker door de zwarte oogschaduw met zilveren glitters. Die is behoorlijk gepigmenteerd trouwens, "a little goes a long way". De andere drie kleuren laten zich makkelijk aanbrengen, blenden lekker en zien er goed uit. De kleuren zijn echt bruikbaar, misschien niet zo vernieuwend, maar wel mooi basics met een bling-bling twist.

Dat ik enthousiast was over de Scandaleyes waterproof kohl liners was al duidelijk volgens mij, ze zijn heerlijk in gebruik. Heerlijk zacht en super gepigmenteerd, ze glijden perfect over de huid en geven direct veel kleur af. Laat ze daarna even opdrogen (een minuutje ofzo) en ze gaan echt geen kant meer op, zelfs niet als je ze nat maakt. De zwarte is mooi en speciaal door de fijne glitters en de zilveren is lekker shiny, mooi in de binnenste ooghoek.

*let even niet op mijn wenkbrauwen, ik laat ze een beetje groeien om volgende week een treatment te ondergaan*

Op zich horen er niet echt lipsticks bij deze collectie, maar deze kerstlook laat zich heel goed combineren met de mooi Lasting finish by Kate lipsticks, de lipsticks met de semi-matte finish. Net zoals haar glanzende zusjes voelen deze lipsticks licht aan op de lippen, zijn ze goed (echt goed!!) gepigmenteerd en blijven ze behoorlijk lang op de lippen zitten. Een drankje en een hapje overleven ze zeker wel, al zul je aan de randen meer lipstick overhouden dan in het midden. Maar goed, met een klein beetje bijstiften is dat ook weer verholpen. Persoonlijk vind ik de geur van de lipsticks niet echt fijn, maar na het opbrengen ruik ik dat (gelukkig) niet meer!

Rimmel London Lasting finish by Kate 107 & 113

Glitters galore bij de Precious Stones nagellakken van deze collectie! Dekkende glitterlakjes met een grijze of rode basis van fijne, compacte glitters gecombineerd met wat grovere glitters in multi-colour of zilver. Op de foto draag ik twee laagjes en dat zorgt voor een dekkend resultaat, toch hadden drie laagjes nog iets mooier geweest, denk ik. Het aanbrengen gaat prima en lekker snel, verwijderen is iets meer werk, maar door de fijne glitters in de basis valt het voor glitterlakjes nog best mee. Laat het je niet tegenhouden als je de kleuren leuk vindt, het hoort er nu eenmaal bij.

Rimmel London Diamond Dust
Rimmel London Ruby Crush

Wij geven 10 pakketten weg met alle producten die we hebben laten zien, je bent dus zeker helemaal klaar voor het kerstdiner van dit jaar! Maar ook na de feestdagen heb je vast veel plezier van deze producten, ik ben benieuwd of jullie ook fan worden van de Scandaleyes waterproof kohl liner?

In het pakket vinden jullie de volgende producten:

  • Rimmel London Precious Stones high coverage glitter nail polish 001 Diamond Dust EUR 6,99
  • Precious Stones  high coverage glitter nail polish 002 Ruby crush EUR 6,99
  • Glam''eyes quad eye shadow 023 Beauty spells EUR 10,99
  • Scandaleyes waterproof Kohl liner 002 Sparkling Black EUR 6,49
  • Scandaleyes waterproof Kohl liner 010 Silver EUR 6,49
  • Lasting finish by Kate lipstick 107 EUR 9,49
  • Lasting finish by Kate lipstick 113 EUR 9,49

Hoe maak je kans op 1 van de 10 mooie Rimmel London Glamrock collectie pakketten t.w.v. EUR 57,00?

  • beantwoord de volgende vraag : welk Rimmel London gezicht heeft Debbie onlangs ontmoet in de Rimmel London fabriek?
  • stuur het juiste antwoord voor 17 december 2012 naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Rimmel, vergeet ook niet jouw naam & adres mee te sturen!
  • na 17 december 2012 krijgen de winnaars persoonlijk bericht per mail, waarna hun prijs door Rimmel zal worden opgestuurd
  • onvolledige inzendingen worden niet behandeld en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
Doen jullie mee?
Deel dit artikel
Back to top