Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van november 2012

Ze zijn er weer: mijn beauty-ontdekkingen! Met misschien wel de beste ontdekkingen tot nu toe, november was echt een topmaand wat beauty betreft. Ik schakelde over naar winterse gezichtsverzorging, gebruikte Essence pigments als lippenstift en maakte een wel heel bijzondere ooglook... Kijk je mee? 

Eerder deze maand liet ik jullie al de Essence Pigments (EUR 2,49) zien die bij de Twilight collectie horen. Ik was er behoorlijk van onder de indruk (meer dan van de film zelf, trouwens...) en vond het tijd om eens wat andere dingen uit te proberen!
Het ligt voor de hand om de losse pigmenten als oogschaduw te gebruiken, maar Essence heeft ook een speciale Lipbase (EUR 1,79) ontwikkeld. Hiermee tover je een pigment om tot lipgloss! Hartstikke leuk om met een gouden pigment te doen voor een feestje, maar ook voor bijzonder felle lipgloss is het echt perfect. Zelf ging ik aan de slag met  06 WOW its Orange en 12 Miss Piggy''s Lollipop.

Wauw, wat een kleur! Ik was behoorlijk onder de indruk, de lipbase voelt heerlijk aan en samen met de pigmenten zorgt het voor een heel dekkende gloss. Deze mix van kleuren deed me een beetje denken aan Watch me Simmer van MAC met een vleugje neon, echt een blikvanger! 

Met al die make-up merk ik wel dat mijn gezicht meer verzorging nodig heeft, vooral aan mijn lippen en de huid rond mijn ogen voel ik dat het winter is. Gelukkig ontdekte ik twee fijne producten die net dat beetje extra verzorging geven met dit gure weer.

De Lip Butter (EUR 5,00) van The Body Shop doet precies waar hij voor bedoeld is, en zorgt voor heerlijk zachte lippen met een fijne geur. Het complete aankoopbedrag gaat naar drie goede doelen, dat maakt deze Lip Butter extra fijn om te gebruiken. Voor de huid rond mijn ogen gebruik ik sinds kort Kiehl''s Creamy Eye Treatment (EUR 25,00), en ook deze bevalt ontzettend goed! Het is een heel rijke en dikke crème die ik alleen ''s avonds gebruik.  Als ik ''s ochtends wakker wordt is mijn huid goed gehydrateerd, echt een perfecte basis voor make-up looks...

...zoals deze! Op Twitter liet ik jullie raden hoeveel kleuren oogschaduw ik hiervoor had gebruikt. Jullie waren net zo verbaasd als ik toen ik zei dat deze look echt met één product gemaakt is. En dit is hem dan, de Kat Von D Shade Shifter!


Misschien kun je je nog wel herinneren dat Debbie in haar New York shoplog liet zien dat ze deze voor me had meegenomen. Ik kon niet wachten om hem te proberen, want wat is het een mooie kleur! Hij heet On the Road en het is een bruine kleur met groene, blauwe en rode tinten. Het gebruik is echt heel apart, je hoeft niet meer in je arcadeboog aan te brengen om daar een schaduw te maken - dat doet de Shade Shifter ($16,00) helemaal zelf! Als dat geen ontdekking is... Helaas wordt Kat Von D niet in Nederland verkocht, maar het is dus wel een aanrader dus als je in bijvoorbeeld Amerika bent. 

Wat hebben jullie deze maand ontdekt? Misschien wel speciale winter favorieten, of juist al feestelijke make-up? Laat het me weten en misschien zie je jouw ontdekking wel een keer terug in deze rubriek!

Deel dit artikel
Back to top