Nieuws

Aussie...Take the heat - haarverzorging die beschermt tegen hitte

advertorial

Regen, sneeuw, wind en hagel....kunnen jullie merken dat de winter is begonnen? Zie dan jouw haren maar in model te houden, dat valt niet mee! Haar stylen zonder föhn of stijltang is geen optie meer, maar natuurlijk moet het je haar ook goed beschermen. Aussie heeft nu zelfs een hele Take the Heat verzorgingslijn met hittebestendige producten zoals shampoo, conditioner en 3 Minute Miracle Treatment, handig en heel fijn!

Aussie kennen jullie inmiddels vast al, het merk bestaat alweer sinds de jaren tachtig. De Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond bracht in 1979 een bezoek aan Australië. Hij maakt daar kennis met een variatie aan plaatselijke fruitsoorten en authentieke kruiden. Tom raakt geïnspireerd en verdiept zich in de wondere wereld van Blue Gum eucalyptusbladeren, custard appel, quandong, munt balsem, schors van wilde kersenboom en het beschermende jojoba zaadolie. Hij experimenteert en slaagt erin, met een mengsel van Australische invloeden, een veelbelovend haarmiddel te ontwikkelen: de 3 Minute Miracle Reconstructor (3MM).

De Aussie Take the Heat-lijn is de nieuwste toevoeging aan het Aussie assortiment bij ETOS, waar nu al zeventien Aussie shampoo- en conditionerproducten te vinden zijn voor ieder haartype. Mijn favoriete lijn, tot nu toe althans, is de Miracle Moist lijn, die ruikt zo enorm fijn! Maar dat doen de producten uit de Take the Heat lijn zeker ook!

Wat maakt de Take the Heat-lijn nu zo bijzonder? Ten eerste beschermt de Australische Jojoba-zaadolie het haar tegen de hitte van de föhn en/of stijltang, handig want zo begint de bescherming al direct tijdens het haren wassen. Maar de jojoba-zaaolie doet meer dan alleen beschermen, deze alleskunner wordt ook in veel huidverzorgingsproducten gebruikt om de ruwe huid te helen en zo pakt het frizzy, dof en ruw haar ook goed aan.

Hou dus zeker jouw hoofd koel, ook tijdens de dagelijkse föhn- en/of stijlbeurt, Aussie Take the Heat zorgt ervoor dat jij veilig jouw gang kunt gaan met de stijltang en föhn en toch mooi, glanzend en verzorgd haar hebt.
Gebruik de Take the Heat shampoo (EUR 6,99 flacon 300 ml)  en Take the Heat conditioner (EUR 6,99 flacon 250 ml) bij iedere wasbeurt en gebruik de Take the Heat 3 Minute Miracle Deep Treatment (EUR 8,99 flacon 250 ml) één keer per week om het haar een extra verzorgende boost te geven. Oh ja, reken er wel op dat de dagen erna iedereen aan jouw haren gaat snuffelen....je zult onweerstaanbaar ruiken naar de heerlijke producten....of komt dat misschien toch door de mooie glans?

Protect your aussome looks so they are up for anything, any time, any party! De producten van Aussie vind je exclusief bij de filialen van ETOS. Meer informatie vind je op www.aussiehair.com/nl

Deel dit artikel
Back to top