Inspiratie & Tutorials

Sinterklaas - Beauty wishlist van de dames-pietjes!

Niet alleen Beautyscene lezeressen maar ook vrouwelijke Zwarte Pieten zijn dol op rood gedurende de decembermaand. Vooral rode nagellak en -lipstick hebben een streepje voor bij de hulpjes van Sinterklaas. De redactie ontving afgelopen week een verlanglijstje van een aantal damespietjes..
Sommige mensen hebben alles al
Dus weet Sint inmiddels niet meer wat hij de Beautyscene lezeressen geven zal
De zwarte pietendames gluren vaak door al die ramen en spleten
En dankzij onze lezeressen zijn ze veel over make-up komen te weten

Pakjesavond is al bijna gekomen
En sinterklaas heeft iets over nagellak en lipstick vernomen
Sint staat natuurlijk bekend om zijn goede smaak
En weet dat rood onze lezeressen en zijn pietjes niet misstaat
 
Houd bij het krijgen van make-up altijd wel in gedachten
Dat het niet gaat helpen tegen slapeloze nachten
Volgens Sint hebben vooral zijn vrouwelijke Pieten dit jaar bergen werk verzet
En daarom hebben wij hun make-up wensenlijstje maar even op Beautyscene gezet!

Bovenaan het lijstje van de damespieten staat de No7 R Stay Perfect Lipstick (EUR 11,95) in de kleur Love Red. Deze romige en hydraterende lipstick is hypoallergeen. Daarnaast  heeft de formule een prima houdbaarheid en bevat uitsluitend met zorg samengestelde ingrediënten. Overigens is de lipstick verkrijgbaar in zes kleuren.


Alle Pieten zijn behoorlijk gecharmeerd van de Holiday Joy collectie van China Glaze (EUR 5,95 per stuk). Een aantal pietjes gaan volmondig voor de bovenstaande With love nagellak, een warme, midden rode crème nagellak die een mooie dekking geeft in twee laagjes.

Er zijn ook een aantal extravagante Pietjes die behoorlijk houden van glitter en glamour. Zij hebben allemaal de Pure Joy nagellak op hun verlanglijstje gezet. Deze kun je als topper dragen over iedere andere nagellak maar ook als individuele nagellak. De basis van de lak is transparant en bevat gouden en rode glitter. Meer weten over de Holiday Joy collectie? Lees dan dit artikel even.
De Jane Iredale wintercollectie 2012 bevat twee nieuwe lipsticks met een heerlijke geur en smaak. De Just Kissed Lip Plumper in Montreal (EUR 24,00 per stuk) bevat een olie van gember, pepermunt en groene munt voor een ‘volume’ effect. Daarnaast zijn ze redelijk ''sheer'' en dus kun je deze lipstick dragen naar iedere gelegenheid. Pretty!

Wat vinden jullie van de wishlist van al die lieve dames-pietjes die alle schoentjes van de kindertjes om ons heen steeds maar weer vullen? Volgens mij moeten wij die Pietjes maar eens verwennen, vinden jullie ook niet?

Deel dit artikel
Back to top