Nagel & Handen

Fashionable! Color Club In True Fashion collectie

Color Club introduceerde onlangs de mooie In True Fashion collectie waarvan ik behoorlijk gecharmeerd ben. Deze collectie bestaat in grote lijnen uit twee delen. Een deel waarin crème nagellakken de hoofdrol spelen en een deel met een allerhande aan verschillende finishes!

Experimenteren met finishes, layering en andere speciale effecten is hot! Color Club ontwikkelde twaalf tinten die je individueel kunt dragen maar ook zeker geschikt zijn om in combinatie met elkaar te dragen. De collectie bevat twaalf lakjes dus laat ik snel van wal steken.

Ik start direct met mijn favorieten uit het gedeelte van de collectie waarin we crème nagellakken terugvinden. In the Limelight is wonderschoon. Deze nagellak is helder midden blauw en spat van mijn nagels af. Je raakt niet uitgekeken!

Muse-ical is misschien wel net zo mooi. Overigens kan ik bij voorbaat melden dat alle lakjes twee laagjes nodig hebben voor een volledige dekking maar bij Muse-ical was een laagje al voldoende. De kleur? Donker grijs met een prachtige hoogglans.. zucht..

Ik houd van rode nagellak, dat is geen geheim. Gelukkig bevatten de collecties die rondom deze tijd verschijnen veel mooie roodtinten. Look Book is dan ook een prachtige midden rode kleur met crème finish inclusief en hoogglans. I like it!

Style Icon is een tint die we vooral veel op het gebied van fashion terugzien. Ik heb onlangs een jurkje gekocht in dezelfde kleur en ik moet bekennen dat het een goede match is. Toch gaat mijn voorkeur uit naar bright red in plaats van dit chique bordeaux rode.
Houd je van paarse nagellak? Dan moet je nu jou ogen even goed openhouden. By Design is een mooie donkerpaarse nagellak met een zeer luxe uitstraling. Ik vind deze tint erg goed passen bij zwart en grijs maar misstaat ook niet bij jeans.

In het tweede deel van de In True Fashion collectie vinden we drie varianten waar ik heel vrolijk van word. Kijk even goed naar de First Looks nagellak.Is het geen plaatje? De blauwe kleur bevat een vleugje petrol, idem microglitter en heeft een hele lichte metallic finish. Wonderschoon en echt een must-have.
Ook Show Time is echt een stoere kleur waarvoor ik val als een blok. De bijna zwarte basis bevat een grijs/zilveren microglitter en een prachtige hoogglans. De nagellak is niet alleen stoer maar ook zeer feestelijk gedurende de feestdagen.

Port-Folio is een duo chrome nagellak met een paarse basis. Deze basis krijgt een interessante twist door het toevoegen van een paarse tint die de nagellak bijzonder maakt. Echter is de formule enigszins streperig en is het noodzakelijk om een top coat aan te brengen om de streepjes grotendeels te verwijderen. Dat heb ik op de onderstaande afbeelding niet gedaan.
Ook Editorial is een duo chrome nagellak. Deze variant is uitgevoerd in olijfgroen en heeft een mooie gouden twist. Deze nagellak droogt enorm snel en dat is behoorlijk handig op momenten dat he haast hebt.
Model Behavior is een nagellak die stiekem wel een beetje lijkt op de naam die zij draagt. De kleur is prachtig, warm en chique. De stevige formule droogt echter behoorlijk snel en daardoor vind ik de nagellak persoonlijk wat lastig aanbrengen.

Goed nieuws  want de Color Club In True Fashion nagellakjes zijn verkrijgbaar bij Nailpolishfashion voor de fijne prijs van EUR 4,95 per stuk. Bespaar 10% korting op jouw bestelling (exclusief verzendkosten) door onze unieke kortingscode te gebruiken: beautyscene.

Deel dit artikel
Back to top