Reviews

Les exclusifs de Chanel - Fresh body cream

In mijn favorieten van afgelopen maand hebben jullie de Chanel Fresh body cream al even kort gezien. Een bijzonder fijne bodycreme die ervoor zorgt dat iedere parfum langer vastgehouden wordt op de huid, waardoor je de geur veel langer blijft ruiken. Handig, want zo kun je deze neutraal geurende bodycreme combineren met iedere parfum die je opdoet. Deze creme wordt exclusief verkocht bij de Chanel boutique in Amsterdam...

Waarom alleen op die exclusieve locatie? De Fresh body cream maakt deel uit van de speciale geurencollectie van Chanel, Les exclusifs de Chanel. We hebben je al eerder kennis laten maken met deze klassieke geurencollectie in dit artikel, lees het zeker nog een keer door. "Nieuw bij Les Exclusifs de Chanel : Jersey"

Wat maakt deze Fresh Body Cream nu anders dan iedere andere bodycreme? Jacques Polge, meester parfumeur van Chanel, heeft samen met Christopher Sheldrake deze creme ontwikkelt in de Chanel laboratoria. De creme, met een zeer lichte bloemengeur met muskusachtige ondertoon, legt een hydraterend netwerk over de huid wat de geurmoleculen in de parfum langer vasthoudt dan de "blote" huid. En het werkt echt heel goed!

De prachtige, zware, matglazen pot is natuurlijk een aanwinst voor iedere badkamer of toilettafel, maar de inhoud is natuurlijk waar het om draait. De luchtige, spierwitte bodycreme is rijk en verzorgend, maar niet plakkerig of vettig, het zorgt voor een goed gehydrateerde huid en de perfecte basis voor de parfum.
Natuurlijk hoef je de Fresh body cream niet over jouw hele lichaam te gebruiken (het mag natuurlijk wel), je kunt je ook beperken tot jouw hals en decolleté. Als je daarna op dat gebied parfum sprayt, dan weet je zeker dat je jouw lievelingsgeur de hele dag blijft ruiken,

Natuurlijk is de Fresh Body Cream perfect te combineren met de 13 geuren van Les exclusifs de Chanel, maar geen zorgen, ook met een andere parfum werkt het prima.Uiteraard heb ik dat zelf even voor jullie getest, eerst met een aantal Chanel geuren (o.a. de spannende Cuir de Russie en de frisse Beige) en later ook met andere geuren.

Zien jullie de foto hierboven? Dit is toch de meest fantastische perskit in tijden? In het midden een pot Fresh body cream en daaromheen 13 mini''s van de geuren, geweldig leuk! Dat was natuurlijk ook behoorlijk verleidelijk, omdat ik nu weer een aantal geuren op mijn verlanglijstje heb geschreven en ik heb al zoveel! Maar als ik een beetje zuinig aan doe, kan ik best wel een tijdje vooruit met deze mini-flesjes.

De exclusieve Chanel Fresh body cream is uitsluitend te koop bij de Chanel boutique in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam, de pot met daarin 200 ml kost EUR 92,00. 

Gebruik jij ook weleens een bodycream of bodylotion die bij jouw parfum past? Of kies je liever een neutrale geur?

Deel dit artikel
Back to top