Nieuws

MAC Viva Glam Nicki 2 lipstick, vanaf 9 februari 2013 in de winkels

Lieve lezers, zijn jullie klaar voor lavendelkleurige lipstick en lipgloss? Het zal misschien een beetje wennen zijn, maar vanaf begin februari 2013 moeten we er echt aan geloven. Nicki Minaj heeft een nieuwe kleur MAC Viva Glam gekozen die ten bate van het MAC AIDS fund verkocht gaat worden en ja...die is lavendelkleurig. Opvallend? Jazeker! Een musthave? Uiteraard, al is het maar voor het goede doel!

Nicki Minaj, de queen of hip-hop, blijft dus nog langer het gezicht van MAC Viva Glam en dat is natuurlijk heel goed nieuws, ze past wat mij betreft uitstekend bij MAC met haar opvallende looks. Natuurlijk past een saaie kleur niet bij Nicki, dat hadden we ook al gezien bij haar eerste lipstick. Maar lavendel? Pfoe...daar moet ik wel even aan wennen, maar weet je...we stellen ons er gewoon voor open, misschien staat het wel heel goed? Anders vragen we MAC''s Elke wel om raad!

Vanaf februari 2013 zal er een lipstick en lipglass verkocht worden onder de naam MAC Viva Glam Nicki 2, volgens de foto hierboven zal Viva Glam Nicki 1 ook verkocht blijven worden. Natuurlijk gaan we jullie tegen die tijd ook swatches laten zien, geen zorgen! En natuurlijk gaat ook de totale opbrengst van de verkoop van deze producten weer direct naar het MAC AIDS fund.
Babba Sylla met de ambassadrices van Orange Babies en Isabelle
En dat het kopen van MAC Viva Glam heel nuttig is, bleek vorige week weer. Op 30 november, de dag voor World Aids day, reikte Isabelle de Cock, general brand manager van MAC Benelux, een cheque t.w.v. EUR 115.000 uit aan  Babba Sylla, directeur van Orange Babies. Orange Babies zet zich in om de overdracht van HIV tussen moeder en kind tegen te gaan, met dit prachtige bedrag kunnen ze veel van hun projecten in Afrika voortzetten. Al te meer reden om zeer regelmatig een MAC Viva Glam product te kopen, bijvoorbeeld als cadeau!

Binnenkort meer over MAC Viva Glam! Heb je de schattige Viva Glam set eigenlijk al gezien of gekocht? Zeker een perfect cadeau-idee, shop de set direct hier.
Deel dit artikel
Back to top