Inspiratie & Tutorials

Best of Budget - Verzorging voor de allerkoudste wintermaanden

Nu de eerste sneeuw is gevallen is het toch écht winter, tijd om je verzorgingsroutine aan te passen! Of het nu om douchen, reinigen of hydrateren gaat, fijne budget en drugstore producten zijn er genoeg. Die laten we aan je zien in deze nieuwe rubriek, Best of Budget! Zijn jullie er klaar voor?

Brrr... wat is het koud! December is natuurlijk een heerlijke maand, met kerst, gezelligheid, cadeaus en - last but not least - geweldige kerstcollecties. Toch begint alles met een goede verzorging, en in de winter werkt dat net even anders dan in andere seizoenen. Je huid kan wel wat extra''s gebruiken, en met deze budget producten moet dat zeker goed komen.

In de wintermaanden geniet ik net wat meer van een warme douche of bad, en dat heeft zeker te maken met deze fijne producten. De Purely Pampering douchecrème (EUR 3,49) is al langer favoriet op de Beautyscene redactie, we moeten nog even geduld hebben tot Wendy''s winnende creatie in de winkels ligt! Tot die tijd gebruik ik graag de Amandelmelk versie, die net als de Kruidvat Douche Olie (EUR 3,49) heerlijk verzorgend is. Over de Nivea Bodylotion voor onder de douche (EUR 5,99) kon je al eerder lezen, de versie speciaal voor de droge huid is perfect voor het gure winterweer. Juist dan is een ontspannend bad ook fijn, dat zit met de Lavendel Badolie (EUR 3,89) van het Kruidvat wel goed.

Op sommige plekken heeft je huid het extra zwaar te verduren tijdens de winter. Zo kun je sneller last hebben van droge handen, velletjes op je lippen of andere schrale plekjes. Deze drugstore producten bieden uitkomst! De Herôme Hand Cream (EUR 6,50) trekt snel in en beschermt je handen tegen uitdroging. Voor nagelriemen die extra verzorging nodig hebben, werkt de bekende Eight Hour Cream geweldig. Elizabeth Arden is dan wel geen budgetmerk, maar het merk is regelmatig sterk afgeprijsd bij het Kruidvat en de Etos te vinden. Voor je lippen is de schattige Balmi Lip Balm (EUR 4,95) erg fijn, deze lippenbalsems zijn te koop bij de Douglas. Ik heb er eentje in kokosnootsmaak, dus iedere keer dat ik deze opsmeer waan ik mij - ondanks de kou - even op een tropisch strand...

Terug achter mijn wastafel kies ik bij het reinigen van mijn van mijn gezicht voor milde,  hydraterende producten. De nieuwe Demak''up Reinigingsmelk (EUR 4,89) is daarvoor perfect, en bevat ook nog eens anti-oxidanten die je huid beschermen. De Oog & Lip Reinigingslotion (EUR 3,69) van Etos is al langer favoriet zoals je kunt zien, zelfs de meest langhoudende make-up kun je hiermee verwijderen. Door de oliebasis maakt deze lotion je huid ook nog eens heel zacht, geen wonder dus dat deze bijna op is!

Na de reiniging maak ook een goede gezichtsverzorging mag niet ontbreken. De Kruidvat Dagcrème met aloë vera (EUR 1,92) hoort bij de klassieke Kruidvat lijn, die echt een grote aanrader is voor budgetproof huidverzorging. Deze crème met aloë vera is speciaal voor de droge en gevoelige huid die wel wat extra hydratatie kan gebruiken. In combinatie met de Etos Hydraterende Nachtcrème (EUR 5,69) moet dat zeker lukken! Ook een verzorgende BB Cream, zoals deze van Nivea (EUR 9,49), kan je huid veel goed doen. Tot slot is een maskertje zo nu en dan geen overbodige luxe. Dit Dr. van der Hoog Quick Boost Masker (EUR 6,99) met jojoba olie is een echte opkikker voor je huid, een goede winterboost dus!

Hebben jullie je verzorging al aangepast op de winter? Doe het zeker, je huid zal je dankbaar zijn. Misschien zien jullie binnenkort nog wel meer Best of Budget artikelen voorbij komen, want ik heb nog veel meer budget favorieten!

Deel dit artikel
Back to top