Nieuws

Stop de tijd met Time Miracle van Madara (en mail & win)

Time Miracle van Madara is 100% natuurlijke en Ecocert gecertificeerde anti-aginglijn voor de 35+ huid. De lijn bevat drie producten waarvan het belangrijkste ingrediënt Berkensap is. Of je een bomenfluisteraarnodig hebt om dit te begrijpen? Nee hoor, lees maar snel verder! Hou jij wel van "groene" cosmetica? Dan hebben we een leuke mail & winactie voor je, we houden ervan om cadeautjes weg te geven.

Madara’s Time Miracle Anti-aging lijn bevat een revolutionaire watervrije formule met Berkensap en het biologische, huidverjongende Galium 7 (G7). Dit herstellend cellulair complex zit vol anti-oxidanten en zorgt voor de aanmaak van collageen.

De Time Miracle Anti-Aging dagcrème (EUR 39,80 – 50 ml) herstelt het huideigen DNA, beschermt tegen invloeden van buitenaf en stimuleert de productie van huideiwitten. Op den duur zouden rimpels en fijne lijntjes moeten vervagen en de huid wordt steviger en soepeler.

Ook de Time Miracle Anti-Aging nachtcrème (EUR 39,80 – 50 ml) zorgt voor de opbouw van collageen- en elastineweefsel. De formule bevat een regenererende en celvernieuwende werking. Waardoor je gedurende de ochtenduren met een gerust hart in de spiegel kunt kijken.

Het derde en tevens laatste product uit het Time Miracle assortiment is de Anti-Aging oogcrème (EUR 33,60 – 15 ml) . Deze Verstevigt de huid rondom de ogen en zorgt ervoor dat tekenen van vermoeidheid, kraaienpootjes en fijne lijntje zullen verminderen.

Ik heb deze producten gedurende drie weken laten testen door een lieve vriendin die dol is op luxe, high end merken. Ik vond dat ze wel toe was aan een groene uitdaging.

De formules zijn prettig in gebruik en trekken snel in de huid. De geur is zacht, bloemig en groen. Leuk detail is trouwens dat de nachtcrème heel zacht groen is. Week vier kan ik het wel van de daken schreeuwen: ik ben namelijk dol op de Time Miracle producten van Madara. Ik moet bekennen dat vooral mijn ogen er minder vermoeid uitzien en mijn huid  is enorm glad en voelt zacht aan.Like!


V.l.n.r. Dagverzorging, nachtverzorging en oogproduct. 

Madara komt uit Letland, een klein landje in Noord-Europa, in het Baltisch gebied, dat erin geslaagd is om veel onbezoedelde en natuurlijke plaatsen te behouden, samen met een brede waaier aan bloesems en grassen.  Het is de  schoonheid die is afgeleid uit gezondheid, liefde voor het leven, warmte en de zomer die je met je mee kunt dragen en op iedereen die je op je weg ontmoet, kunt overbrengen. Een prachtig gegeven vinden jullie ook niet? Meer informatie en verkooppunten vind je hier: www.madaracosmetics.nl
Wij geven tien kerst-setjes met Madara producten weg! In de setjes vind je verpakking van 35 ml van de volgende producten SOS Moisture cream, Moonflower of Rose Beige Tinting fluid, Flower dust shimmering lotion en Nourishing cream.
Wil jij wel zo''n leuke set winnen? Lees dan hieronder wat je moet doen:
  • Geef antwoord op de volgende vraag: in welk land vind Madara zijn oorsprong?
  • stuur jouw antwoord voor 20 december 2012 in een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Madara en vergeet niet jouw naam en adres mee te sturen.
  • onvolledige inzendingen zullen niet worden verwerkt en je kunt per persoon maar één keer meedoen!
  • de 10 winnaars ontvangen een mail van ons, waarna Madara hen de prijs toestuurt
Good Luck!
Deel dit artikel
Back to top