Nieuws

Op zoek naar een nieuwe kerstlook? Kleur dan jouw haar (met make-up tips)

advertorial

Ben jij toe aan een vernieuwde look voor de feestdagen? Dan is het verven van jouw haarkleur misschien wel een optie? Soms kan een kleine subtiele verandering al een heel verschil maken, maar je kunt natuurlijk de verandering ook wat extremer maken! Bij die nieuwe haarkleur heb je dan wel wat fijne make-up tips nodig en die hebben we voor je. Kijk mee en laat je inspireren!

Ik heb zelf pas weer goed kunnen zien wat een compleet andere haarkleur voor je kan doen, mijn dochter van 15 ging namelijk pas van blond naar donkerbruin. Gek is dat, het was net of ik een paar dagen een ander kind in huis had, maar gelukkig was ik er ook wel snel aan gewend. En het staat haar heel goed (maar dat blonde haar was ook heel mooi, ze is gewoon mooi!).

We hebben 5 kerstlooks gebaseerd op Syoss Classic en Syoss Mixing Colors haarkleuren geselecteerd.

De hoogkwalitatieve SYOSS formule van Syoss Classic haarkleuringen verzegelt de intensieve professionele kleurpigmenten-mix diep de haarschacht voor een intens, betrouwbaar en glanzend kleurresultaat – met professionele grijsdekking.
Voor elke Mixing Colors nuance hebben kappers en kleurexperts een combinatie van een rijke Basis Kleur en een kleurintensieve Fashion Kleur geselecteerd die samen een fascinerend kleurresultaat vol levendige nuances geven! Het is heel eenvoudig! Meng de twee harmonieuze kleuren samen tot de prefessionele mix, en breng het kleurmengsel direct aan op het haar. Voor schitterende kleuren vol levendige nuances en professionele grijsdekking.


Hone-Structure in Milaan bij Marni 

Deze rijke praline tint omlijst als het ware de make-up, de ogen van het model springen eruit! Met de Studio Sculpt foundation is een prachtige basis aangebracht, waarna de Mauveless pro longwear oogschaduw is aangebracht, zowel op het bovenste als onderste ooglid. In de binnenste ooghoek is de matte witte Gesso oogschaduw aangebracht, waarna de Fascinating eye kohl op de onderste waterlijn zorgt voor heldere ogen, prachtig! Op de lippen een combinatie van lip conditioner en een concealer, voor de ultieme nude lips.

Sense + Sensibility in New York bij Costello Tagliapietra
Hou je meer van een natuurlijke look, dan kun je toch eens denken aan een licht-gekleurde eyeliner om de oogmake-up toch wat pit en persoonlijkheid te geven. De lichte haarkleur, een levendige mix van lichte champagne & goudblonde tinten, is al opvallend genoeg, teveel kleur is zeker niet nodig. Grappig detail in deze look, de oogschaduws zijn geen oogschaduws maar lipsticks uit de nieuwe Lip Palette''s van MAC. Misschien geen aanrader voor dagelijks gebruik, maar wel mooi op de catwalk. De eyeliner is gemaakt met de Delft Paint pot, maar kan ook vervangen worden door een eyeliner, oogpotlood of normale oogschaduw.

Sense + Sensibility in Londen bij Nicole Farhi
Sophisticated en chique, die look past helemaal bij deze gladde, warme donkerbruine lokken met een prachtige chocolade tint. Deze look zorgt voor een stoere statement door een zgn. "stained" lip, breng een donkere lipstick aan over een lippotlood maar dep deze (niet al te precies) op de lippen, de dekking hoeft niet perfect te zijn. Op de foto zie je de Vino lip pencil en de Media lipstick. De ogen zijn heel licht aangezet met Sculpting Creams om zo het oog iets meer vorm te geven, zonder al te veel kleur.

Roam-Antique in Parijs bij Barbara Bui
Caramel Blond is een rijke blonde kleur met caramel gouden nuances en dat wordt hier geaccentueerd door de make-up. Het gezicht heeft een mooie levendige glans door de Lustre Drops en de Bronzing Powder, gecombineerd met Goldmine oogschaduw. De prachtige kleur op de ogen laat de groen/blauwe kleur van de foto af spatten, het zijn de Museum Bronze en Gold Metal pigments die hiervoor zorgen, de lippen blijven basic maar wel gehydrateerd.

Roam-Antique in Milaan bij Etro
Strak en glad, deze coupe met een intens donkerbruine kleur is erg mooi! Volle wenkbrauwen zijn een must bij deze look, vul ze eventueel op met de MAC eye brows (Lingering) en smudge een donkerbruin eye pencil (Coffee) over het ooglid. Het gezicht wordt met Sculpting Creams vorm gegeven, waarna de donkere lippen opvallen. Het is heel belangrijk om de lippen zeer goed te hydrateren, gebruik daarna Cork lip pencil en Film Noir lipstick (of een andere bruin/rode lipstick)

In het artikel zie je de prachtige foto''s uit het trendboek van MAC, daarin zie je de looks die zij hebben samengesteld voor de verschillende mode-ontwerpers voor de fashionshows van deze herfst/winter. MAC heeft de looks in 4 trends verdeeld : Sense + Sensilbility, Roam-Antique, Hone-structure en Arti-tech. De make-up producten die worden genoemd zijn dan ook allemaal van MAC.

Wil jij deze feestdagen ook wel een andere kleur? Neem dan eens een kijkje bij de producten van Syoss bij de drogist. In het Syoss assortiment vind je zowel "normale" haarkleuringen als "gemixte" haarkleuringen terug, vooral de laatste vind ik prachtig. 

Deel dit artikel
Back to top