Nieuws

Tom's Tuesday Tip - spelen met kleur is soms wel heel spannend!

Iedere dinsdag zul je hier een fijne tip of een handig weetje kunnen lezen van Tom Pecheux, creative director bij Estée Lauder makeup. We zullen zijn adviezen natuurlijk aanvullen met tips voor producten, handig want zo weet je direct wat je eventueel zou kunnen gebruiken. Lees je even mee om te zien wat de volgende Tom''s Tuesday Tip is?

Tom''s Tuesday Tip:
“Color is fantasy, but it can be intimidating. Play and experiment with color at night before you take your makeup off.”

"Kleur is fantastisch, maar kan ook wel een beetje intimiderend zijn. Speel en experimenteer ''s avonds met kleur voordat je jouw make-up eraf haalt"


Al die make-up in felle kleuren ziet er natuurlijk mooi uit, maar hoe gebruik je dat nu precies? Heb jij weleens met een rode lipstick in jouw handen gestaan en die uiteindelijk toch niet gekocht omdat je niet zo goed wist hoe je die moest dragen? Of ben je in de winkel toch gezwicht voor die mooie peony blush...maar ligt deze nu in de kast omdat je hem niet durft te gebruiken?

Geen zorgen, kleur staat echt iedereen, maar je moet het wel met beleid aanbrengen! Natuurlijk kunnen je alle kleuren oogschaduw uit jouw collectie in één keer aanbrengen zoals op de prachtige promofoto''s hierboven, maar dat hoeft natuurlijk echt niet. Neem nu die mooie, ietwat felle blush...die kun je echt wel dragen zolang je deze maar voorzichtig aanbrengt. Gebruik in dit geval een duo fibre brush (zoals de MAC 187 kwast) en breng de kleur beetje bij beetje aan, bouw de kleur op!

Donkerrode lipstick is momenteel helemaal hot, maar dat is ook best een uitdaging voor velen (ook voor mij trouwens), toch kan het je verrassend goed staan, het geeft je zeker een stoere, volwassen uitstraling die vooral prachtig staat bij een ietwat zakelijke look. Ook echt weer het proberen waard!

En dus volgen we vanavond allemaal Tom''s Tip van vandaag en gaan we vanavond lekker experimenteren met kleur en misschien ook wel met wat glitters, speciaal voor de feestdagen! Probeer het gewoon allemaal uit, make-up is toch geweldig leuk om mee te spelen? En het mooiste van alles is dat je het er met een make-up wipe, wattenschijfje of wasbeurt weer veilig van jouw gezicht haalt, je zit er echt niet aan vast.

Experimenteer jij ook graag met make-up en durf je jouw creaties dan ook overdag te dragen of hou je ze binnenskamers? We zijn benieuwd!
Volgende week weer een tip van Tom!
Deel dit artikel
Back to top