Nagel & Handen

W.I.C. by Heröme Russia collectie swatches

Herôme heeft zich voor hun winterse collectie laten inspireren door een land dat nu gebukt gaat onder een behoorlijke kou : Rusland. In de winter zijn de bontmantels, mutsen en handschoenen zeker een must, maar binnenshuis zien we bij de Russische dames vast ook de kleurrijke lakjes van W.I.C. by Herôme. Deze collectie laat een combinatie zien van metallic lakjes (de trend van deze winter) gecombineerd met mooie rode creme lakjes, waaronder de beeldschone Samara. Kijk je mee naar de swatches?

Zoals jullie misschien wel weten ben ik minder gecharmeerd van de metallic trend van nu, maar gelukkig hebben we allemaal wel een andere voorkeur en dus zijn metallic lakjes ook welkom voor de fans. De metallic lakjes van deze collectie (Kazan en Yekaterinburg) zijn vrij dun van consistentie en dekken pas bij twee laagjes, helemaal streeploos krijg je ze niet opgebracht maar van een afstandje is dat geen probleem.
De creme lakjes Samara (prachtig licht bordeauxrood) en Volgograd (rood met roze basis en hele fijne roze shimmers) zijn zeer prettig, makkelijk op te brengen en dekkend in twee laagjes.
St. Petersburg is een combinatie van een glitter/shimmer en metallic lakje en daardoor iets makkelijker op de brengen, de kruidige geel/bruine kleur is vooral mooi bij een donkere huidskleur. Perm is wijnrood met robijnrode en zilveren shimmers, een feestelijk lakje dat in twee laagjes dekt en ook weer simpel te verwijderen is van de nagels.

Momenteel is er een leuke actie aan de gang bij Bol.com, op de W.I.C. by Herôme lakjes geldt nl. 1 + 1 gratis. Dat betekent dat je voor twee lakjes slechts EUR 7,50 betaald, EUR 3,75 per stuk en dat is een mooie deal dacht ik zo. Ik weet niet exact tot wanneer de actie loopt, maar maak er zeker gebruik van als je nog wat mooie lakjes zoekt.

W.I.C. by Herôme nagellakjes kosten normaal EUR 7.50 per stuk, voor 2 lakjes betaal je EUR 12,50. Je kunt ze o.a. vinden bij de filialen van Parfumerie Douglas, diverse drogisterijen en parfumeriëen, via herome.nl en dus ook bij Bol.com. Ga jij voor de Russische kleurtjes?

Deel dit artikel
Back to top