Inspiratie & Tutorials

Yunomi Vrouw van het jaar verkiezing 2012 - stem op de 10 finalisten

Enige tijd geleden heb ik jullie in dit artikel laten weten dat ik jurylid ben bij een bijzonder leuke verkiezing nl. de Yunomi Vrouw van het Jaar verkiezing 2012. Inmiddels zijn de tien finalisten bekend, tien inspirerende vrouwen die hun verhaal hebben opgeschreven om anderen hopelijk te inspireren. Tien verhalen die zeer boeiend en divers zijn, hoe kun je daar nu ooit een winnaar uit kiezen? Ik ben inmiddels al druk aan het lezen en probeer mijn punten te verdelen, stem jij ook mee?

Elke vrouw is bijzonder
“Yunomi is ervan overtuigd dat iedere vrouw een bijzonder verhaal heeft dat anderen kan inspireren en daarom de moeite waard is om te delen. In de wekelijkse rubriek ‘Openhartig’ op www.yunomi.nl worden deze verhalen gedeeld. Ook dit jaar zijn talloze verhalen voorbij gekomen met inspirerende, emotionele en persoonlijke aspecten. Uit deze verhalen zijn de meest bijzondere gekozen”, aldus Els Timans, verantwoordelijke Yunomi Nederland.

De stemmen van de lezers van Yunomi zijn net zo belangrijk als die van de jury, volgens mij zelfs nog belangrijker en dat is maar goed ook! Toch wil ik mijn stem wel geven aan een vrouw die het echt verdient om de Yunomi Vrouw van het Jaar 2012 te worden, misschien kunnen jullie mij een beetje op weg helpen?

Maak dus kennis met de tien finalisten van de Yunomi Vrouw van het Jaar 2012 verkiezing:


Maureen Timmer uit Weesp (links) en Cathelijne Lania (rechts) uit Amsterdam

Joyce Hellendoorn uit Wichmond (links) en Katinka Weijkamp uit Zevenaar (rechts)

Mireille Rietman uit Bathmen

Nicole Hoven (links) en Margi Geerlinks (rechts) uit Rotterdam

Esther Romkes uit Drachten

Ellen Hazebroek uit Nieuwegein (links) en Nanna Timmer uit Amersfoort (rechts)

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar hun verhalen? Neem dat direct even een kijkje op de website van Yunomi : Stem nu op de Vrouw van het jaar verkiezing!  Meld je aan (dat kan snel via Facebook), lees de verhalen door en geef jouw stem. Ik ga weer verder met lezen, wikken en wegen....wie is mijn Yunomi vrouw van het jaar 2012?

Op welk van de tien verhalen zou jij jouw stem uitbrengen?

Deel dit artikel
Back to top