Fashion

Editor's shopping tip - fashion @ Avance Shoes

In deze nieuwe rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze aflevering van Editor''s Choice speuren de dames het volledige assortiment van schoenenwalhalla Avance na, op zoek naar de meest interessante items.
Wat zijn de favoriete producten uit deze webshop van de hoofdredactrices?

Debbie Zwiers, hoofdredactrice Beautyscene.nl

Mijn keuze: Panterballerina''s voor the after party
"Deze feestdagen kun je mij (weer) uittekenen in een zwarte outfit met een panterprintje hier en daar, ik hou ervan! Hoge hakken maken altijd deel uit van de party outfit, maar naar huis lopen en/of rijden na een lange avond is net iets minder fijn. Daarom heb ik standaard een paar ballerina''s in de auto of in mijn tas, deze panterprintballerina''s zijn leuk en praktisch en ook een beetje fout...ik hou ervan!"

Danique Hoofwijk, hoofdredatrice Girlscene.nl

Mijn keuze:
Suède clutch meets schoudertasje
"Tasjes doen het altijd goed, toch?! Vooral omdat elke vrouw ongeveer alle levensbehoeften in een tas vervoert, zowel tijden uitgaan, shoppen of gewoon another day at school. Hierbij spreek ik namelijk uit ervaring ;-) Deze tas meets schoudertas vond ik op Avance, fashionable en lekker geprijsd € 23,99"

Esmée van Rijn, hoofdredactrice Fashionscene.nl

Mijn keuze: Biker jack

"In de zomer draag ik eigenlijk alleen maar leren jasjes als buitenjas. Maar in de winter draag ik ze gewoon door, maar dan binnen! Deze kleur is absoluut mijn favoriet. Ik zou hem dragen op een spijkerbroek met mooie enkellaarsjes en een bijpassende tas."

Karin Broeren, hoofdredactrice Ze.nl

Mijn keuze:
Gouden glitterballerina van Mezura
“Als je tijdens Kerst geen zin hebt om de hele dag op high heels te lopen, zijn deze fashionable glitterballerina’s een uitkomst. Wel lekker christmassy, maar toch comfortabel. Erg leuk onder een elegant zwart jurkje of rokje. Ook erg fijn als je tijdens Kerst niet alleen maar suf thuis wil zitten, maar lekker de kroeg induikt. Geen pijnlijke voetjes aan het einde van de avond, ideaal!”

Claartje Schröder, hoofdredactrice Vrouwen.nl

Mijn keuze:
Sneaker met Studs
"De vraag of studs nog ''kunnen'' vind ik nooit zo relevant. Ik houd van sneakers, ik houd van studs, ik houd van felle accenten. Het enige wat echt niet kan zijn witte leggings bij mensen met putten in hun billen, maar dat is weer een ander verhaal. Terug naar de schoenen: mocht ik de knalroze veters zat worden, dan wissel ik ze gewoon om voor donkergrijze exemplaren. Handig!"

In de webshop van Avance vind je een groot aanbod aan kwaliteitsschoenen en een uitgebreide tassencollectie! Je vindt er merken als Geox, Lacoste, Mexx, s.Oliver, Replay en Esprit. Een favoriet paar gevonden? Plaats hem dan in je winkelmandje om vervolgens af te rekenen. Je hoeft geen verzendkosten te betalen als je ervoor kiest om je bestelling naar een Avance-filiaal te verzenden. Maar ook als je bestelling hoger is dan € 69,99 hoef je geen verzendkosten te betalen. Kom je toch niet aan dit bedrag en je kiest ervoor om de bestelling naar je huisadres te verzenden, dan betaal je € 3,99 aan verzendkosten.

Je kunt betalen via Visa/MasterCard of Bankcontact/Mister Cash. Het is helaas niet mogelijk om je bestelling in het afleverpunt zelf te betalen. Eenmaal je favoriete paar besteld, dan kun je heel gemakkelijk je pakketje volgen. Wil je toch liever offline shoppen? Dat kan ook, via de volgende link -hier- vind je alle locaties zowel in Nederland, België en Luxemburg.

Heb jij al iets leuks gezien in de webshop van Avance?

Deel dit artikel
Back to top