Nieuws

Editors choices - cadeautips van Bobbi Brown

In deze drukke tijden voor kerstmis is het misschien wel fijn om wat mooie cadeautips te krijgen van de redactie. We hebben in het afgelopen kennis gemaakt met veel mooie, nieuwe en bestaande beautyproducten van merken zoals Chanel, Dior, Bobbi Brown, MAC en Kiehl''s. Zoek jij nog een mooi, fijn en bruikbaar cadeau, kijk dan wat wij voor je hebben uitgekozen. Vandaag onze favorieten van Bobbi Brown, die je ook nog eens simpel online kunt bestellen bij De Bijenkorf tegenwoordig, ideaal!

Caviar & Oyster palette EUR 75,00
De keuze van Wendy
Shimmer Brick compact 24 karat EUR 48,00

"Geloof het of niet maar ik heb nog geen een Bobbi Brown Shimmer Brick Compact in huis. Vandaag deponeer ik dus stiekem een wensje in de bus van de Kerstman. Als ik dan ook nog eens een kleur zou mogen kiezen (ik ben niet veeleisend hoor!) dan zou ik voor de “Pink Quartz”  versie kiezen. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op een glansje op mijn gezicht en ik denk dat deze tinten mij op het lijf geschreven zijn. Nu maar duimen!"


Hydrating rich cream cleanser EUR 28,00

"Deze heerlijke rijke en romige cleanser is op! Goede reden om deze weer eens op mijn lijstje te schrijven, het is namelijk een perfecte reiniger voor deze tijd van het jaar. De romige creme verwijdert vuil van mijn gezicht, reinigt goed en laat een zeer goed gevoedde huid achter, ik zou mijn nachtcreme bijna achterwege laten, zo fijn voelt mijn huid aan. Deze cleanser is niet alleen bij mij favoriet, Debbie is er ook gek op."

De keuze van Lianne


Corrector EUR 27,50

"De corrector van Bobbi Brown is een cult classic, en niet voor niets! Door de lichte perzikkleur is dit de ultieme oplossing voor donkere kringen onder je ogen. De corrector blend makkelijk en geeft een goede dekking, alleen even afpoederen en je kan de dag fris tegemoet. Ja, dit is voor mij een echte holy grail!"


Natural Brow Shaper & Hair Touch Up - Auburn EUR 21,00
"Zoals jullie wel weten ben ik groot fan van wenkbrauwgel. Laatst vroeg ik advies bij de Bobbi Brown counter over een foundation, en bracht de dame die mij hielp ook deze wenkbrauwgel bij mij aan. Ik stond compleet versteld: dit is namelijk een gekleurde wenkbrauwgel, die er ook is in een kleur speciaal voor roodharigen, wat een uitvinding! Maar ook voor blondines en brunettes is het een heel fijn product: mooi, snel en makkelijk."
 
De keuze van Debbie

Creamy concealer kit EUR 32,50

"Mijn holy grail concealer is al heel lang die van Bobbi Brown, al wordt deze momenteel wel een beetje bedreigd door de concealer van Estee Lauder. Maar....toch is deze superfijn en hij heeft één heel groot voordeel, de Creamy concealer is in heel veel kleuren te koop en die van EL maar in twee tinten. Deze concealer kit bevat ook een transparante poeder met een lichtgele ondertoon, daarmee "set" je de concealer en zorg je ook nog voor verheldering van de donkere kringen, een echte aanrader dit!"


Caviar Ink long-wear gel eyeliner EUR 23,00

 "Een van mijn favoriete gel eyeliners! Caviar ink is een mooie bruin/zwarte tint die zachter is dan zwart en toch sterker oogt dan bruin. Wat mij betreft de perfecte eyeliner kleur, ik gebruik deze dan ook heel regelmatig, vaker dan de zwarte. Ik hou ook van donkerpaarse eyeliner, maar deze Caviar ink past eigenlijk overal wel bij. De eye liner dekt in één streek en zodra hij droog is, gaat hij geen kant meer uit. Gelukkig wel goed te verwijderen met een normale make-up remover. En je doet heeeeeel lang met een potje, twee jaar is geen uitzondering bij mij."

Deze producten zijn stuk voor stuk aanraders, maar dat was zeker al duidelijk door onze enthousiaste beschrijving van de producten. We hebben ons dit keer beperkt tot 2 producten per persoon, maar dat hadden er eigenlijk wel tien kunnen zijn, kiezen is zo lastig. 
De producten uit dit artikel zijn simpel te bestellen bij De Bijenkorf, de online beauty shop is behoorlijk uitgebreid de laatste tijd en dat is erg fijn, we zijn zeer te spreken over de snelle verzending van deze zeer betrouwbare webshop.

Momenteel is er een fijne actie waarbij je geen verzendkosten betaald bij bestelling in de webshop van De Bijenkorf, de actie geldt t/m 21 december (dit is ook de laatste dag dat je kun bestellen voor levering voor de kerstdagen). Uiteraard kun je t/m 24 december gewoon in de winkels van De Bijenkorf terecht als je nog een cadeautje zoekt.

Wat zijn jouw favorieten van Bobbi Brown?

Deel dit artikel
Back to top