Nieuws

Editors choices - cadeautips van MAC

In deze drukke tijden voor kerstmis is het misschien wel fijn om wat mooie cadeautips te krijgen van de redactie. We hebben in het afgelopen kennis gemaakt met veel mooie, nieuwe en bestaande beautyproducten van merken zoals Chanel, Dior, Bobbi Brown, MAC en Kiehl''s. Zoek jij nog een mooi, fijn en bruikbaar cadeau, kijk dan wat wij voor je hebben uitgekozen. Vandaag onze favorieten van MAC, die je ook nog eens simpel online kunt bestellen bij De Bijenkorf tegenwoordig, ideaal!

De keuze van Wendy


  
MAC 116 Blush Brush EUR 34,00

"Ik heb twee allergrootste MAC liefdes, allereerst is dat de 116 Blush Brush. Dit is een zachte en toch stevige brush met tot in perfectie afgeronde haartjes. Je kunt met deze brush schaduw en highlights aanbrengen en omdat hij niet zo fluffy en ‘wijd’ is kun je de blush mooi centraal houden en toch blenden. Ik heb deze brush al een paar jaar en gebruik hem iedere dag weer. Liefde!"


  
MAC Fix +  EUR 16,50

"Een ander voor mij onmisbaar MAC product dat ik ook op dagelijkse basis gebruik is de MAC Fix +. Deze fijne spray bevat vitaminen en mineralen. De kalmerende samenstelling bevat groene thee, kamille, komkommer en zorgt voor een stralend effect. Na het aanbrengen van mijn make-up spray ik altijd een paar keer in de lucht en zorg dat de verstuiving over mijn gezicht verdeeld wordt. Op deze manier blijft mijn make-up de hele dag fris. Je kunt dit product overigens ook als verfrissingsspray gebruiken!

De keuze van Lianne


MAC Guilty Passions: Four Tenderly Warm Crushes Metallic Pigments EUR 33,00

"De MAC Holiday collectie vind ik dit jaar erg tof, vooral om cadeau te doen! Menig MAC-hart zal sneller gaan kloppen van deze Crushed Pigments set. Van kerstlook tot alledaagse make-up, hier kan je alle kanten mee op! En dan heb ik het nog niet eens over de fijne pigmentatie en de schattige verpakking... Het perfecte MAC cadeau voor de echte fans!"


MAC Rectangle Medium EUR 36,00 & MAC Mineralize Blush Dainty EUR 24,00

"Zelf hou ik erg van persoonlijke cadeaus. Door zelf een combinatie van MAC producten samen te stellen, kun je iemand echt verrassen! Combineer bijvoorbeeld de MAC Rectangle Medium bag met een mooie blush die je erin doet, zoals de bekende Dainty. Voor echte verwennerij doe je Wendy''s favoriete Blush Brush erbij, eigenlijk kun je het zo als MAC kerstman zo gek maken als je zelf wilt!"


De keuze van Debbie


All for glamour face kit : Gorgeous Bronze EUR 55,00

"Deze geweldige kit is het ideale cadeau voor een beginnende MAC liefhebber, een handige kit met een lichte bronzer (Golden), 3 perfect op elkaar afgestemde kleuren oogschaduw in paars/taupe tinten en twee lipsticks in Barely lit (nude) en Headturner (donkerroze). Alle producten zijn zeker net zo goed van kwaliteit als de losse producten, zo heb je een echt goede deal! Het is ook een heel handig palette om mee te nemen voor een korte reis, oogpotlood en mascara erbij en je bent klaar."


Mineralize Skin Finish in iedere kleur die er is EUR 28,00

"Als jullie mij al iets langer kennen, dan weten jullie dat ik compleet verslaafd ben aan de Mineralize Skin Finishes van MAC. Maar wat vind ik er nu zo mooi aan? De combinatie van kleur en glans maakt ze uniek, er is eigenlijk geen ander product zo mooi. Ik gebruik ze vrijwel allemaal als blush, de lichtste misschien meer als highlighter. Opbrengen doe ik altijd met de MAC 187 kwast, zo is het resultaat luchtig en glanzend."

Deze producten zijn stuk voor stuk aanraders, maar dat was zeker al duidelijk door onze enthousiaste beschrijving van de producten. We hebben ons dit keer beperkt tot 2 producten per persoon, maar dat hadden er eigenlijk wel tien kunnen zijn, kiezen is zo lastig. 
De producten uit dit artikel zijn simpel te bestellen bij De Bijenkorf, de online beauty shop is behoorlijk uitgebreid de laatste tijd en dat is erg fijn, we zijn zeer te spreken over de snelle verzending van deze zeer betrouwbare webshop.

MAC kwasten zijn al jaren favoriet, stuk voor stuk musthaves en de investering meer dan waard
Deze primer is ook geweldig, de huid krijgt een prachtige glow en make-up blijft langer zitten. Prep + prime Natural Radiance EUR 35,00
Momenteel is er een fijne actie waarbij je geen verzendkosten betaald bij bestelling in de webshop van De Bijenkorf, de actie geldt t/m 21 december (dit is ook de laatste dag dat je kun bestellen voor levering voor de kerstdagen). Uiteraard kun je t/m 24 december gewoon in de winkels van De Bijenkorf terecht als je nog een cadeautje zoekt.

Wat zijn jouw favorieten van MAC?
Deel dit artikel
Back to top