Nieuws

Editors choices - cadeautips van Kiehl's

In deze drukke tijden voor kerstmis is het misschien wel fijn om wat mooie cadeautips te krijgen van de redactie. We hebben in het afgelopen kennis gemaakt met veel mooie, nieuwe en bestaande beautyproducten van merken zoals Chanel, Dior, Bobbi Brown, MAC en Kiehl''s. Zoek jij nog een mooi, fijn en bruikbaar cadeau, kijk dan wat wij voor je hebben uitgekozen. Vandaag onze favorieten van het apothekersmerk Kiehl''s, die je ook nog eens simpel online kunt bestellen bij De Bijenkorf tegenwoordig, ideaal!

De keuze van Wendy


  Kiehl''s Crème de Corps - vanaf EUR 9,50

"Je hebt van die momenten dat een lichte body crème niet volstaat. In die gevallen grijp ik steevast naar de Kiehl’s Creme de Corps. Deze stevige body moisturizer zit vol met verzorgende ingrediënten zoals cacao boter, betacaroteen, sesamolie, avocado olie en sojaolie. De substantie is geurloos en daarom ook uitermate geschikt als product dat het hele gezin kan gebruiken. De formule is zeer voedend en zorgt ervoor dat zelfs de meest droge huid binnen een week verandert in een zachte, soepele en gehydrateerde huid. Must-have!"
 


  Kiehl''s Musk Eau de Toilette Spray  EUR 45,00
"De klanten van Kiehl’s konden in 1963 voor het eerst kennismaken met de Original Musk Oil. De geur is simpelweg fantastisch en bedwelmend. Muskus is zacht, compact en heeft iets dierlijks, iets waardoor je volledig overtuigd bent van jezelf en iedereen om je heen. Besprenkel jezelf en jouw kerstliefde en je hebt geen kerstboom, kerstdiner of kerstkransjes meer nodig."
 
De keuze van Lianne
 

Calendula Herbal Extract Alcohol Free Toner EUR 37,50
"Mijn favoriete toner? Dat is toch wel de bekende Calandula toner van Kiehl''s! Vooral ''s ochtends vind ik hem erg fijn, omdat deze toner zo verfrissend is. Maar dat is niet alles, want de ingrediënten zorgen ook voor de kalmering van je huid en herstel van de vochtbalans. Door de milde reiniging kan dit wel eens een hele goede oplossing zijn als je last hebt van een probleemhuid! En door de echte calendula blaadjes die in de fles zweven is deze toner extra leuk om cadeau te doen. Op de foto zie je een speciale verpakking die dit jaar uitkwam, nu kun je echter alleen de normale versie bestellen, de inhoud is natuurlijk gelijk."


Sunflower Color Preserving Shampoo  EUR 17,00 (250 ml)
"Deze shampoo is net even anders dan normale shampoos. De Sunflower Color Preserving Shampoo bevat namelijk geen sulfaten, siliconen en parabenen. Goed en mild voor je haar dus, zeker als het gekleurd is! Want niet alleen blijft je kleur beter beschermd, ook wordt je haar hersteld door de toegevoegde anti-oxidanten. Anders dan veel andere shampoos schuimt deze nauwelijks, en masseer je hem in op je hoofdhuid. Het resultaat? Schoon, zacht haar, dat heerlijk zoet ruikt."
 
De keuze van Debbie
 

Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter EUR 36,00
"Alsof je een heerlijke, luchtige vanille/honingpudding op jouw lijf smeert....wat een zalige body butter! Dik, romig, lobbig en luchtig....heel speciaal van structuur en zo fijn voor de droge huid. Ik ben heel zuinig met mijn pot, smeer het zeker niet iedere dag op mijn lijf, maar wel op momenten wanneer ik een beetje verwennerij kan gebruiken. Het fijnste Kiehl''s product ooit en er is geen vergelijkbaar product, althans...ik heb het nooit gevonden."

Superbly Restorative Argan Dry Oil EUR 34,00
"Arganolie is toch wel het toverwoord in huid- en haarverzorging van het afgelopen jaar, maar Kiehl''s wist al veel langer van deze fantastisch olie. Ze hebben dan ook al jaren een arganlijn met een aantal fijne haarverzorgingsproducten en deze droge arganolie voor huid en haar. Het is geen pure arganolie, maar een fijne mix van natuurlijke ingrediënten in een praktische flacon. Gebruik het in de haarpunten, op nagelriemen, ruwe ellebogen of knieën of waar je ook wilt."

Deze producten zijn stuk voor stuk aanraders, maar dat was zeker al duidelijk door onze enthousiaste beschrijving van de producten. We hebben ons dit keer beperkt tot 2 producten per persoon, maar dat hadden er eigenlijk wel tien kunnen zijn, kiezen is zo lastig. 
De producten uit dit artikel zijn simpel te bestellen bij De Bijenkorf, de online beauty shop is behoorlijk uitgebreid de laatste tijd en dat is erg fijn, we zijn zeer te spreken over de snelle verzending van deze zeer betrouwbare webshop.

Kiehl''s heeft ook fijne huidverzorging, bekijk het zeker even hier
Momenteel is er een fijne actie waarbij je geen verzendkosten betaald bij bestelling in de webshop van De Bijenkorf, de actie geldt t/m 21 december (dit is ook de laatste dag dat je kun bestellen voor levering voor de kerstdagen). Uiteraard kun je t/m 24 december gewoon in de winkels van De Bijenkorf terecht als je nog een cadeautje zoekt. Kiehl''s wordt echter exclusief in de Bijenkorf in Amsterdam verkocht.

Wat zijn jouw favorieten van Kiehl''s?
Deel dit artikel
Back to top