Reviews

Kerstlook 2012 - Max Factor Singer - I am electric (met mail & win)

Vanaf vandaag zien jullie iedere dag een nieuwe look op Beautyscene, speciaal ter inspiratie voor de feestdagen! Natuurlijk gaan we voor glitters, goud en zilver, maar omdat we weten dat niet iedereen daar zin in heeft, doen we het soms ook net even anders. Vandaag hebben we een stoere "rockchick" look van Max Factor, gebaseerd op de look die Pat McGrath creeerde voor het nieuwe gezicht van Max Factor, Gwyneth Paltrow. Extra leuk : we geven 10 make-up sets weg! Kijk je snel mee?

Gwyneth Paltrow is een stoere zangeres in deze look die Pat McGrath heeft bedacht voor haar

Dat ziet er best simpel uit en het resultaat oogt lekker stoer, maar is het ook zo simpel om te maken? Dat heb ik even voor jullie uitgeprobeerd en vastgelegd op de foto. Alle producten (op een enkele uitzondering na) zijn van Max Factor.

  1. Op de foto draag ik de Facefinitiy all day flawless 3 in 1 foundation in de kleur 75 golden. Voor de oogmake-up begin je altijd met een oogschaduwbasis (ik had al een klein beetje mascara en oogpotlood op...)
  2. Breng de Masterpiece colour precisioen eye shadow in Night Sky aan op het hele ooglid, breng het ook aan bij de onderste wimpers en blend uit met de vingers
  3. Breng daarna de zwarte kleur uit de Duo eye shadow Star Studded Black aan in de arcadeboog en blend goed met de creme oogschaduw (ik heb ook nog een lichte kleur onder mijn wenkbrauwen aangebracht uit het Urban Decay Naked palette). De fijne holo shimmers in de donkere oogschaduws zijn echt heel mooi!
  4. Breng eyeliner aan, ik heb voor een vrij dikke lijn gekozen, die mag ook smaller zijn natuurlijk. Ik heb de superfijne Colour X-pert eyeliner in Black gebruikt, zeker een aanrader door de fijne maar ook stevige vilten tip & de perfecte houdbaarheid, deze is gegarandeerd waterproof
  5. Maak de look nog wat donkerder door de waterlijn, zowel boven als onder, te kleuren met de Kohl pencil in Black, knijp daarna even goed je ogen dicht voor een stoer effect. Vind je het te stoer/donker, maak het dan wat zachter  en netter met een wattenstaafje (eventueel met remover)
  6. de look maak je uiteraard af met een goede mascara, ik heb de False lash effect mascara in black gebruikt, een prettige mascara met een vrij dikke staafje met korte stekeltjes waarmee je de mascara aanbrengt. Het effect is prima, al kan het toch niet echt tegen mooie false lashes op, die komen bij de volgende kerstlooks zeker nog een keer voorbij.

Na de oogmake-up heb ik uiteraard nog wat bronzer (van Guerlain), de Flawless perfection blush in naturelle en de zachtroze Lipfinity in de kleur Pearly Nude gebruikt. De vrij donkere ogen moeten in deze look toch wel de aandacht krijgen, vandaar dat de kleuren op wangen en lippen redelijk rustig zijn gehouden. Mag het van jou wel wat stoerder, dan kun je een dieprode of wijnrode, matte lipstick aanbrengen, voor de "singers" van rockliedjes onder ons!

Full face foto''s heb ik ook, waarbij ik eerst heb geprobeerd om stoer te kijken, maar aangezien dat niet echt lukt heb ik toch ook maar gelachen voor de foto, zangeressen lachen toch ook?Ah, ik denk dat jullie wel een idee krijgen!

De eerste kerstlook van dit jaar is dus gemaakt met de producten van Max Factor en dat zorgt er ook voor dat deze look zeer betaalbaar is. Natuurlijk kun je een soortgelijke look ook maken met producten van andere merken, zoek in de winkel dan naar producten die qua kleur enigzins overeenkomen of pas de look aan naar jouw eigen smaak. Ik ben wel behoorlijk onder de indruk van de Lipfinity die echt de hele dag is blijven zitten op mijn lippen, zelfs na het verwijderen van mijn make-up zat de lipstick nog op zijn plaats...en dat is toch best knap. Ik heb een goede reiniger op olie basis moeten gebruiken om de Lipfinity helemaal ter verwijderen...die blijft dus goed zitten!

Wij geven nog 10 setjes Max Factor make-up t.w.v. EUR 50,00 weg, in de pakketjes vind je de Lipfinity Pearly nude, de Colour X-pert waterproof eyeliner Black, de False lash effect mascara Black en de Max effect mini nail polish Lacquer noir. Perfecte producten voor een party look, maar ook prima te dragen met een dagelijkse look en ze zijn heel fijn in gebruik, dat is natuurlijk ook wel zo prettig!

Max Factor Lacquer Noir
Hoe kun je winnen?
  • geef antwoord op de volgende vraag: met welke bekende zanger is het nieuwe gezicht van Max Factor getrouwd?
  • stuur jouw antwoord voor 27 december 2012 in een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Max Factor en vergeet niet jouw naam en adres mee te sturen
  • onvolledige inzendingen zullen niet worden verwerkt en je kunt per persoon maar één keer meedoen!
  • de 10 winnaars ontvangen na 27 december 2012 een mail van ons, waarna Max Factor hen de prijs toestuurt, i.v.m. de feestdagen kan het wel iets langer duren voor je de prijs ontvangt
Weet jij al wat jouw kerstlook van dit jaar wordt of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? 
Deel dit artikel
Back to top