Fashion

Trendvideo - Goosecraft (met het jasje van Trijntje van TVOH)

Het meest besproken jasje van de laatste maanden moet toch zeker het jasje zijn dat Trijntje Oosterhuis droeg tijdens de auditieronde. Week na week kwam dat "tie & dye" jasje met kralen voorbij en op social media waren heel veel meiden op zoek naar zo''n jasje. Zoek niet verder, ik heb een perfecte lookalike gevonden in de nieuwste lente/zomer collectie van Goosecraft. In een korte trendvideo zie je vandaag een mooie selectie van hun nieuwe assortiment.

Lovely toch? Ik ben helemaal verliefd op de jasjes in Chanel stijl, waarin Goosecraft leer heeft combineerd met tweed, zeer chique en toch ook wat stoerder. De jasjes van het geperforeerde leer zijn ook heel leuk, perfect voor de lente en zomer, zo oogt leer toch net iets luchtiger. Dat wordt nog lastig kiezen. De prijzen van de jasjes variëren in prijs van ongeveer EUR 150 tot EUR 300, afhankelijk van het model en soort leer.

Goosecraft wordt verkocht in verschillende verkooppunten door heel Nederland, maar ook in hun eigen online shop. Nog niet alle jasjes van de nieuwe collectie staan hierin, maar dat zal zeker snel het geval in. Meer informatie : www.goosecraft.nl

Heb jij inmiddels ook al een leren jasje? Wat is jouw favoriet uit de trendvideo?

Deel dit artikel
Back to top