Nieuws

NOTD: MAC - $$$ Yes (Magic, Mirth & Mischief holiday 2009)

Zijn jullie ook zo benieuwd naar de mooie producten van de MAC Magic, Mirth & Mischief holiday 2009 collectie? Ik heb mijn verlanglijstje al klaar! In deze collectie zitten een aantal producten die "repromote" zijn en dat betekend simpelweg dat ze al een keertje zijn uitgebracht in een andere MAC collectie. Zo ook de $$$ Yes nagellak. Als fan had ik deze natuurlijk al in huis en kan hem natuurlijk alvast even aan jullie laten zien! De $$$ Yes nagellak is een zilveren spiegelende nagellak die niet zo heel gemakkelijk aan te brengen is. Je krijgt redelijk snel strepen en daarom is het heel belangrijk dat je je nagels voordat je ze gaat lakken goed egaal maakt. Dit kan natuurlijk met een buffer-vijl maar als je die niet in huis hebt (wel doen hoor!) kun je natuurlijk ook een ridge filler van bijvoorbeeld OPI gebruiken. Dit is een basecoat die oneffenheden op de nagel egaliseert. Ik heb voor jullie twee foto''s gemaakt. Bij de eerste foto heb ik gebruik gemaakt van een flitser en de tweede foto heb ik gemaakt zonder gebruik van de flitser.

Ondanks het feit dat de nagellak niet makkelijk is aan te brengen (dit is overigens zo met bijna alle metallic nagellakjes!) is het natuurlijk wel een must have! Niet alleen voor de feestdagen maar ook voor wanneer je gewoon een keertje een glamour-bui hebt! Staat fantastisch goed bij een zwarte of donker grijze outfit! De Magic, Mirth & Mischief colour collectie van MAC komt in Nederland en België uit 0p 7 november 2009 en bevat twee kleurtjes nagellak:

  • $$$ Yes - Metallic silver foil (Limited Edition) (Repromote)
  • Lucky Number - Metallic blue pink (Limited Edition)
  • Ook voor deze kleurtjes geldt natuurlijk dat ze verkijgbaar zijn in gelimiteerde aantallen. Gisteren hebben jullie in dit artikel kunnen lezen wat er nog meer voor moois wordt uitgebracht in deze collectie! Maar er komt nog meer moois aan....kom dus regelmatig even bij ons buurten! Bijdrage van Wenvers

    Deel dit artikel
    Back to top