Nieuws

Kerstlook 2012 - Estée Lauder Platinum eyes & Red lips

Zoals beloofd zien jullie de komende dagen regelmatig looks voorbij komen die je zou kunnen gebruiken als inspiratie voor jouw kerstlooks van dit jaar. Vandaag heb ik een look gemaakt met producten van Estée Lauder, de look is speciaal voor mij ontworpen door de lieve Gigi Bowmer van Estée Lauder. Het is een look die het vooral moet hebben van prachtige glans en de opvallende rode lipstick Forbidden Apple, ik vind hem prachtig. Lees je mee met het stappenplan?


Gezicht
  • breng de basis aan over dag- en oogcreme (Revitalizing Supreme en Revitalizing Supreme eye balm), ik heb de Double Wear foundation in Shell Beige gebruikt (lees hier de review) en de Double Wear concealer in 02 Medium. Ik wil voor deze look iets meer glans, daarom heb ik de foundation gemixt met de Idealist Even skin tone illuminator.
  • om de glans op de t-zone iets te terug te brengen heb ik de Studio Careblend pressed powder van MAC gebruikt, maar natuurlijk heeft Estée Lauder die ook in hun assortiment
  • breng een stipje Pure Color Vivid Shine Forbidden Apple lipstick aan op de appeltjes van de wangen (haha...toepasselijk), blend dit goed met de vingers uit richting slapen en breng daarna de Pure Color blush in Wild Sunset aan met een kwast over de lipstick heen. Hierdoor blijft de blush veel beter zitten en kun je intensiteit nog meer opbouwen als je wilt, al is dat eigenlijk niet nodig met Wild Sunset die is nl. al behoorlijk gepigmenteerd.
Ogen
  • breng een oogschaduwbasis aan en ga dan aan de slag met de Intense kajal eyeliner black, die breng je aan rond om het oog (laat de binnenste ooghoek wel vrij). Vervaag de lijn met een wattenstaafje en breng die lijn in een opgaand puntje omhoog richting wenkbrauwen
  • de donkere kleur van het Pure color eyeshadow duo Platinums breng je aan in de buitense "V", van de buitenste ooghoek naar de arcadeboog. Blend de kleur ook verder de arcadeboog in, maar besef dat het in deze look meer gaat om de glans dan om de intensiteit, al mag je natuurlijk best aanpssingen maken als ze dat mooier vindt.
  • breng de Pure color eyeshadow 02 Cyber Pink aan in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen
  • de wenkbrauwen heb ik aangezet met mijn Tom Ford eyebrow stiftje, daarna ging de donkere kleur uit het eyeshadow duo er nog overheen voor wat extra glans
  • ik heb fake lashes Grace op, deze zijn van Leco (EUR 9,95 via douglas.nl) en worden geleverd met een klein beetje, prima, lijm. De lashes zijn goed op te brengen doordat ze lekker soepel zijn, ze blijven met de bijgeleverde lijm prima zitten
  • na de fake lashes breng ik ook nog een klein beetje Sumptuous Extreme mascara op, zo zie je minder verschil tussen de fake lashes en mijn eigen wimpers, natuurlijk breng je ook nog wat aan op de onderste wimpers
Lippen
  • breng de Automatic lippencil in Cafe rose aan op de hele lip, laat alleen het midden van de lip open. Dit lippotlood is heel fijn, lekker romig en toch heel precies met aanbrengen.
  • daarna gaat er nog wat Pure Color vivid shine lipstick Forbidden Apple overheen, een mooie warmrode tint met fijne glans. Ik heb wat extra glans midden op de onderlip en op het cupidoboogje aangebracht met de Cyber Pink oogschaduw. Dat is ook een hele mooie highlighter, handig altijd zulke multi-functionele producten.
Het resultaat is een stralende look, die niet over the top is maar wel lekker feestelijk. Misschien pak je liever met meer glitters en kleur uit, dan kun je die naar gelang natuurlijk toevoegen. Heb je echter niet zoveel tijd (omdat je de hele dag in de keuken staat!), dan is dit een prima en feestelijke look. De make-up blijft de hele dag prima zitten, neem alleen wel het lippotlood en de lipstick mee, zodat je na het kerstdiner even kunt bijkleuren.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn mijn dag- en oogcreme momenteel ook van Estée Lauder, kennen jullie de Revitalizing Supreme global anti-aging creme en eye balm al? Deze creme staat sinds de introductie in de top van meest verkochte huidverzorging in Nederland en dat is niet voor niets, wat een heerlijke, comfortabele creme is dit! Ik kan mij helemaal voorstellen dat je er verliefd op wordt als je deze voor het eerst gebruikt.
Binnenkort zal ik jullie zeker meer vertellen over deze twee topproducten, eerst nog maar even doortesten! Alle Estée Lauder producten vind je bij hun bekende verkooppunten, waaronder ook de online shop van De Bijenkorf en ICI Paris XL.

Revitalizing supreme global anti-aging creme EUR 57,00 & eye balm EUR 54,00
Morgen zeker weer één of meer kerstlooks voor jullie online, we hebben er nog heel wat om met jullie te delen! Krijgen jullie al inspiratie?
Deel dit artikel
Back to top