Nagel & Handen

Zoya Ornate Collection - Winter 2012

Ik ben dol op Zoya nagellakken, de houdbaarheid is geweldig en de kleuren prachtig. Ook de Ornate collectie is weer een meesterwerkje van Zoya. De zeskoppige collectie is feestelijk en wonderschoon. Ik heb maar een probleem..welke kleur moet ik nu dragen tijdens de komende dagen?

De zes nagellakken uit de Zoya Ornate Collectie zijn alles behalve saai. Alle varianten bevatten een extreme hoogglans en vallen behoorlijk op. Op de onderstaande afbeelding zie je de Aurora nagellak. Deze heeft een midden paarse basis met zilveren, holografische en paarse glitters.

Blaze is een vergelijkbare nagellak in een cerise uitvoering. Ook deze nagellak valt behoorlijk op door de mooie glans en glamour uitstraling. Overigens is de kleur op mijn nagels lichter dan hij doet overkomen in het flesje.
De groene Logan heeft naast de glitters (zilver, goud en groen) die drijven in een olijfgroene basis ook nog een lichte metallic uitstraling. De nagellak heeft een blauwe ondertoon en daardoor een koelere uitstraling. Een mooi contrast met de glitters!

Storm is mijn favoriet! Dat kan ook bijna niet anders want ik ben dol op zwarte nagellakken vooral wanneer ze een hoogglans hebben. Alsof het niet mooier kan bevat deze nagellak ook nog eens een micro holografische glitter die vooral bij kaarslicht schitteren als kleine sterretjes.

De gouden nagellak uit de Zoya Ornate Collectie draagt de naam Ziv. Deze nagellak is wat grover qua structuur en lijkt te bestaan uit miljoenen gouden microglitters. De nagellak brengt makkelijk aan en geeft geen strepen.
Tot slot is er ook nog de Electra top coat die je over iedere reguliere nagellak kunt dragen. De transparante basis bevat zilveren en holografische staaf-glitters en is uitzonderlijk mooi. Op de onderstaande afbeeldingen draag ik de nagellak over de gouden Ziv- en Storm nagellak. Overigens kun je de nagellak ook zonder basis dragen, besef dan wel even dat voor een dekkend effect je behoorlijk wat laagjes nodig hebt.


Jullie hebben tussen de regels al kunnen lezen welke kleurtjes mijn favorieten zijn. Ik ben wel nieuwsgierig of er een (of meer) van deze mooie lakjes op jullie wishlist worden bijgeplaatst. Laten jullie het ons weten?

De Zoya Ornate collectie (EUR 12,00 per stuk) is momenteel verkrijgbaar bij Nailpolishfashion.nl. Onze lezeressen ontvangen een korting van 10% op het volledige assortiment (excl. verzendkosten) met code: beautyscene. Aarzel zeker niet om bij deze fijne webshop te kopen, je kunt er vol vertrouwen de mooiste nagellakjes kopen, succes gegarandeerd!

Deel dit artikel
Back to top