Nieuws

Aeola van Zenner geeft onze lezeressen feestdagen haaradvies!

Nog niet zo lang geleden hebben wij via onze Facebook pagina een oproepje geplaatst waarin wij jullie vroegen om jouw haar-styling vragen te stellen aan niemand minder dan Aeola van Zenner voor haar. Uit alle inzendingen hebben wij een aantal vragen geselecteerd waarop Aeola vandaag een een passend antwoord geeft.

Aeola van Zenner - voor haar verzorgt de haarstyling van o.a. Eva Jinek en Merel Westrik. Ik gaf jullie eerder al even aan dat ik niet echt en vooruitstrevend type ben op het gebied van kapsels. Een paardenstaart of een paar krullen dat moet nog net lukken maar veel verder... ik lees dus even met jullie mee want ik kan ook wel wat tips gebruiken! 


Aeola kan voor iedereen een simpel en feestelijk kapsel bedenken. Zij kent trucjes om zelfs de meest futloze kapsels om te toveren in schitterende coupes. Wij hebben vijf vragen geselecteerd. Aeola geeft drie van deze dames antwoord op hun graag zodat zij er tijdens de feestdagen (en natuurlijk de periode daarna) tot in de puntjes verzorgt uit te zien met een prachtige coupe.
  

Vijf vragen en drie antwoorden hoor ik je denken? Klopt, en dat is niet voor niets. Alle vijf de inzendingen winnen namelijk een van de bovenstaande en zeer goed gevulde Zenner haarpakketten maar daarin een Tom borstel, puntkam, knotvulling, speedy twister, schuifjes met pareltjes, steekspelden en glimmers om de knot mee op te leuken! Op naar de drie vragen die Aeola voor ons beantwoord heeft.

Jolie:
Ik heb een aantal tips voor jou voor een mooie staart. Voor een "normale" doordeweekse dag kun je je staart op verschillende hoogtes dragen. (Boven op het hoofd/schuine staart /laag in de nek). Voor variatie kun je een keer gebruik maken van een Ponytailloop of Bananenklem.

Bij stijl haar kun je er trouwens prima voor kiezen om droogshampoo in jouw staart sprayen zodat het wat meer een Beachlook effect krijgt. Krullen of slag aanbrengen met een krultang is ook een optie. Toupeer het hele haar voor en volumineus effect! Succes en veel plezier ervan!Corrina:
Jij hebt laagjes in het haar en wil graag een knot maken. Dat kan! Als het haar net gewassen is en dus erg zacht en glad, spray dan wat droogshampoo op de aanzet en in het haar zelf waardoor het haar wat stugger word en makkelijker in een knot te draaien is.

Probeer eens de knot op verschillende hoogtes te maken of gebruik te maken van een ‘donut’ voor een mooie strakke knot. Toupeer de bovenlaag van te voren , spray er Haarlak in en kam het dan glad en maak de knot.  Gebruik altijd haarlak om het haar op de juiste plaats te fixeren.

Je kunt behoorlijk variëren met een knot , waardoor de lagen juist gebruikt worden i.p.v. irritant zijn omdat het niet bij de knot past. Zo kun je bijv. het haar wat niet bij de knot past indraaien maar de knot toe en vastzetten. Frederieke:
Fijn haar kunt je ook leuk stylen met een aantal volume trucs. Mijn tips om extra volume te maken voor het stylen zijn allereerst het gebruiken van een krultang voor volume in de lengte en punten.  Als je je haar na het wassen droog föhnt doe er dan wat mousse in voor extra stevigheid.

Gebruik na het wassen een droogshampoo  bij de aanzet waar door het haar wat stugger wordt en meer volume geeft. Ook kun je het haar touperen. Föhn het haar met een borstel/ krultang aan de voorkant naar buiten. Ook kun je aan de voorkant /achterkant kleefrollers van Zenner indraaien naar buiten voor een leuk speels effect.

Voor schouderlengte is het vaak wat lastig om het goed op te kunnen steken maar het is niet onmogelijk. Toupeer het haar aan de bovenkant tot aan de kruin en laat aan de zijkant  het haar van oor tot oor het haar los hangen.  Pak het overige haar aan de achterkant en maak er een staartje van.

Borstel voorzichtig het getoupeerde  haar naar achteren waar de staart zit en wikkel het uiteinde om het elastiekje heen en zet het vast met een schuifspeldje.  Het losse haar wat aan de zijkanten zit trek je losjes naar achteren toe en zet dat vast met schuif speldje. Zenner trouwens heel veel mooie Accessoires in de collectie waaronder Bloemen /pareltjes /sierklemmen ect.


Van harte Jolie, Corrina, Frederieke, Mariska en Marjolein! Jullie ontvangen binnenkort allemaal een heerlijk Zenner pakket waarmee je thuis zelf aan de slag kunnen gaan. Wij wensen jullie heel veel plezier van jullie prijs en bedanken Aeloa van Zenner enorm voor haar bruikbare antwoorden!

Deel dit artikel
Back to top