Inspiratie & Tutorials

Merry Christmas namens Debbie, Lianne en Wendy!

Lieve allemaal, wij willen jullie vandaag een heerlijk kerstfeest wensen. Vandaag genieten wij allemaal van gezelligheid, heerlijk eten en een cadeautje op zijn tijd, we hopen dat jullie ook een heel gezellige dag zullen hebben. 
Vergeet tussendoor toch niet even bij ons te kijken, want we hebben nog wel wat korte inspiratieartikelen voor jullie in petto, maar eerst de kerstwensen van de Debbie, Lianne en Wendy....





Kennen jullie de Grinch? Misschien wel van de film, maar oorspronkelijk kwam hij uit een boek van Dr. Seuss, de geweldige Amerikaanse schrijven en tekenaar. De Grinch haatte kerstmis, maar kwam er in het verhaal achter dat kerstmis meer is dan een boom in huis, cadeautjes en veel eten. Kerstmis is voor ons vooral een feest dat we vieren met familie en vrienden, cadeautjes en eten hoort erbij, maar zonder de mensen om ons heen is het echt geen kerstmis.
 
Heb ik nog wat wijze raad voor jullie? Zeker wel, ik hoop dat iedereen in het komende jaar eens wat meer liefde en genegenheid ten toon zal spreiden. Verander de wereld en begin bij jezelf, een glimlach, een vriendelijk woord, een complimentje, een knuffel of aai over iemands bol zorgt daar al voor. We klagen en zeuren allemaal heel makkelijk, maar wij hebben het in ons landje behoorlijk getroffen, wees daar blij mee en geniet van wat we allemaal wel hebben in plaats van kijken naar wat we allemaal niet hebben. 

Ik wens jullie in elk geval alle liefde, gezondheid en geluk toe, geniet van deze dagen! 
Liefs, Debbie
Deel dit artikel
Back to top