Nieuws

Guerlain Cils d'enfer lente make-up collectie 2013

Net na de kerstdagen kijken wij alweer vooruit naar de lente make-up collecties die binnenkort in de winkels zullen verschijnen. Guerlain zet hun nieuwe Cils d''enfer mascara in het middelpunt van de gelijknamige collectie, tenslotte is mascara een onmisbaar product voor vrijwel iedere vrouw. Om jouw ogen ook in het middelpunt te zetten heeft Guerlain deze fijne, nieuwe mascara ontwikkeld die volume creëert en wimpers mooi krult. Maar de rest van de collectie is ook prachtig, kijk je mee?


"wil de vrouw die zonder mascara op de ogen en gloss of lippenstift op de lippen het huis durft te verlaten haar vinger opsteken!" aldus Olivier Echaudemaison, creative director van Guerlain. In Nederland durven we dat heus wel, maar eerlijk gezegd gebruik ik het toch liever wel als ik naar buiten ga. Nog liever hul ik mij ook in de mooie, zachte tinten roze, paars en groen die ik zie in de Cils d''enfer collectie van Guerlain. 

Cils d''enfer/Maxi lash in 01 Noir & 02 Violet EUR 31,32


Meteorites Perles dus Paradis EUR 60,63
een XXL uitvoering van de bekende parels, de gebruikelijke tinten blauw en groen zijn vervangen door roze en zilver, de doffe zones krijgen glans en zilver weerspiegelt het licht, de huid straalt!

Ecrin 4 couleurs EUR 52,54

501 Attrape-coeur

502 Coup de Foudre

Pinceau meteorites EUR 29,29

Rouge automatique EUR 33,34 in 600 Ballade & 601 Romance
v.l.n.r. Romance, Ballade, Rendez-vous en Flirt
Shine automatique EUR 33,34 in 716 Flirt & 762 Rendez-Vous

Kisskiss Gloss EUR 27,79

849 Frizzy mango & 870 Cherry pink
 
De Guerlain Cils d''enfer collectie is wat mij betreft zeker een geslaagde collectie, uiteraard ben ik ook nieuwsgierig naar de nieuwe mascara en ben ik nu al verliefd op het Attrape-coeur oogschaduwpalette en de Ballade Rouge Automatique. Waar zou jij graag meer van weten? Binnenkort uiteraard reviews van een aantal van de producten.

De Guerlain Cils d''enfer collectie zal vanaf begin januari 2013 te koop zijn bij de bekende luxe Guerlain verkooppunten zoals o.a. De Bijenkorf, Parfumie Douglas en ICI Paris XL.
Deel dit artikel
Back to top