Reviews

Kan jouw haar wel wat volume gebruiken? Win een Babyliss Brush & Style bij ons

Om de zes weken ga ik met plezier naar mijn kapper, niet alleen om gezellig bij te kletsen, maar natuurlijk vooral om mijn haar te laten doen. Ik laat mijn uitgroei kleuren, tegenwoordig gecombineerd met een donkere laag en uiteindelijk föhnt mijn lieve kapster mijn haar in model. Mijn haar zit dan altijd geweldig, hoe doet ze dat toch? Zelf lukt het nooit zo goed, tenminste....tot nu toe, want ik heb de ideale tool gevonden die het wel voor elkaar krijgt en jij kunt die winnen. Lees je snel mee?

De Babyliss Brush & Style (model AS130E diameter 38 mm) is een geweldige hairstylingstool die mijn haar droogt en tegelijkertijd volume creeërt, maar dat is nog niet alles. Het zorgt er ook voor dat mijn haar goed in model valt, zo wil ik graag dat mijn punten wat naar binnen krullen en dat lukt ook met de Brush & Style.
Ik was echt wel een beetje sceptisch, maar na een aantal keer gebruiken ben ik wel overtuigd, de Brush & Style doet zijn werk simpelweg goed.

De Babyliss Brush & Style is een föhn in de vorm van een roterende haarborstel, je kunt het nog het best vergelijken met de combinatie van een föhn en een ronde föhnborstel. Het voordeel van de Brush & Style is dat je maar één hand nodig hebt om deze te bedienen en je voor de combinatie föhn/borstel er toch echt twee nodig hebt, dat maakt het toch wel erg lastig. 

Na het wassen van mijn haar breng ik een pompje Moroccanoil aan op mijn vochtige haar (verdeel het goed en concentreer je op de haarpunten), maar wist je dat Babyliss ook een speciale arganolie heeft? Op mijn haarwortels spray ik dan wat volumegevend product (momenteel de Christophe Robin Instant Voluminizing Mist EUR 30,55 bij skins.nl). Daarna föhn ik mijn haar iets droger met mijn favoriete Babyliss iPro 2000 haardroger (klik hier voor de review), totdat het nog licht vochtig is. Ik zou dat ook best kunnen doen met de Brush & Style, die heeft een vermogen van 700 watt, maar omdat ik vrij veel haar heb, werkt een "normale" sterkere föhn toch sneller en daar hou ik van!

Daarna ga ik aan de slag met de Brush & Style, ik werk weer laag voor laag en zet het andere haar vast met een klem, net zoals ik doe als ik een föhnborstel gebruik. Let er wel op dat je geen te brede plukken gebruikt per keer, niet breder dan de borstel zelf en zet de Brush & Style aan. De borstel roteert niet uit zichzelf, dat kun je handmatig doen door de schuif met de pijlen erop in te drukken. Er zitten twee standen op, zo krul je jouw haar naar binnen of naar buiten, net wat je mooier vindt.

De borstel is lekker zacht, hierdoor kun je de Brush & Style makkelijk door jouw haren halen en raken ze niet verstrikt of vast, wat een geruststelling! De borstel is gemaakt van keramisch materiaal, dat ervoor zorgt dat het haar mooier en glanzender wordt, doordat de haarschubben gesloten worden tijdens het borstelen, ook heb je minder last van statisch haar na het stylen.

Wil jij dit zelf weleens uitproberen? Dat kan, we geven nl. 3 Babyliss Brush & Style tools t.w.v. EUR 64,99 per stuk weg. Zo weet jij in elk geval dat jouw haar altijd goed zal zitten in 2013, goed begin van het jaar natuurlijk! Wil je meer weten over de Babyliss Brush & Style, ga dan naar de Facebook-pagina van Babyliss of naar www.babyliss.nl

Hoe doe je mee met de winactie:

  • laat een comment achter bij dit artikel (niet vergeten!!)
  • stuur daarna direct een mailtje naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Babyliss met daarin jouw naam en adres, zorg ook dat deze overeenkomen met de naam waaronder je reageert of vermeldt die er extra bij
  • doe dit voor maandag 7 januari 2013, daarna zullen we de 3 winnaars een mail sturen, uiteraard checken we wel of ze ook een reactie hebben achtergelaten. De winnaars zullen hun Brush & Style daarna rechtstreeks van Babyliss ontvangen
  • we doen dit nu op deze manier omdat we hebben gemerkt dat niet iedereen tijdig reageert als ze iets gewonnen hebben, zorg dus dat je aan de voorwaarden voldoet, anders is jouw inzending niet geldig

Willen jullie meer zien van deze Brush & Style? Ik wil hem best nog een keer kort in actie laten zien in één van mijn aankomende filmpjes, laat het zeker even weten!
Deel dit artikel
Back to top