Nagel & Handen

Metal Flip - Duo Chrome nagellakken van Miss Sporty

Duo chrome nagellakken zijn niet nieuw in nagellakland maar waren meestal wel behoorlijk aan de prijs. Afgelopen jaar bracht onder andere Rimmel al een betaalbare variant uit in de vorm van de Metal Rush nagellakken en momenteel liggen er ook echte budget varianten in de winkels van Miss Sporty: de Metal Flip collectie.


Duo Chrome nagellak wat is dat eigenlijk? Tja, ik moet bekennen dat ik het nogal een breed begrip vind. Deze nagellak trend  is vaak lastig op de foto vast te leggen. Dit komt omdat het maken van een foto een  momentopname is terwijl  deze lakjes wanneer je beweegt of in een bepaald licht staat weer een andere kleur lijken te zijn. Enfin. De structuur doet je aan olie denken, juist doordat de kleur varieert. Overigens is Péridot van Chanel een van de meest bekende duo chrome lakjes.


Nummer 10
Nummer 30
Nummer 40
Nummer 20 met een donker blauwe basis-nagellak
Bij het openen van een van de flesjes word ik blij van het kwastje. Deze is breed en rond afgesneden waardoor ik mijn volledige nagel netjes en snel kan bedekken met nagellak in een enkele streek. De vier nagellakken drogen behoorlijk snel en hebben vrijwel allemaal 2 laagjes nodig om te zorgen voor een prima dekking. Echter zie ik nummer 20 (licht paarse basis) liever als topper omdat je hier na drie laagjes nog steeds doorheen kunt kijken. Over een zwarte of donker blauwe nagellak is het echter een plaatje!

Mijn mening? De Miss Sporty Metal Flip nagellakjes  (EUR 2,49 per stuk) zijn leuk en enorm betaalbaar! Je kunt ze scoren bij Etos en DA! Heb jij al een Miss Sporty Metal Flip nagellakje in huis of ga je er vandaag eentje (of meer) op jouw 2013 wishlist plaatsen?
 
Deel dit artikel
Back to top