Reviews

Best of 2012 - onze favoriete make-up producten

Vanaf vandaag nemen we jullie even mee naar onze favoriete beauty producten van 2012! Als jullie, net zoals wij, houden van het lezen over persoonlijke favorieten, dan zijn jullie bij ons aan het goede adres deze week. Maar we laten jullie niet alleen onze favorieten zien, we delen ook de favorieten van een aantal leden van de BeautysceneNL Facebook pagina met jullie. Vandaag maken jullie (weer) kennis met onze favoriete make-upproductenvan 2012, kijken jullie mee?

Debbie
Kiezen is voor mij heel lastig, maar toch was het samenstellen van mijn favoriete make-up prodiucten van het afgelopen jaar niet echt heel lastig! Natuurlijk had de lijst veel en veel langer kunnen zijn, want naast deze beauties zijn er nog veel meer mooie producten uitgekomen, maar ik moest nu eenmaal kiezen.

De Horizon de Chanel blush is een blijft één van de mooiste blushes van de afgelopen tijd, de combinatie van koraal en roze met een frisse highlighter is perfect. Ik ben er heel voorzichtig mee, stel je voor dat hij op gaat! Qua foundation was ik vooral in het voorjaar en zomer gek op de Chanel Vitalumiere Aqua, de perfecte zomerfoundation zoals ik in dit artikel schreef. Gek op gezichtspoedertjes voor een gezonde glans en glow, dat ben ik zeker en de Diorskin Nude Tan Healthy glow enhancing powder in Sunlight is geweldig mooi! Deze tint is ietsje lichter dan de Sunset die ik weer in de zomermaanden heb gebruikt.

Sinds dit jaar heb ik ook een nieuwe favoriete oogmake-upbasis gevonden, de Laura Mercier Eye basics zorgen er echt voor dat oogschaduw de hele dag perfect blijft zitten, daarbij is de verpakking ook prettig en is het product extreem zuinig in gebruik. Van oogpotloden en eyeliners kan ik maar moeilijk genoeg krijgen, maar toch ben ik best trouw. De Bobbi Brown Caviar Ink eye liner is al heel lang favoriet en blijft dat zeker nog even, perfecte bruin/zwart/grijze kleur die overal bij past. Maar inmiddels ga ik toch ook regelmatig "vreemd" met de Quick thick eyeliner van Estée Lauder, wat een handige stift die lekker in de hand ligt en ook prettig is als basis voor een smoky eye, handig!

Helemaal af is mijn oogmake-up pas als ik mijn wenkbrauwen heb bijgewerkt met de Tom Ford Brow Sculptor in de kleur Taupe, jammer genoeg moet ik er wel speciaal voor naar Parijs, Londen of New York, duur wenkbrauwpotloodje! Haha! Maar ik heb er graag voor over, de kleur is prachtig en het resultaat is voor mij prima. Mijn favoriete mascara van 2012 is zonder twijfel de Sublime de Chanel, een supermascara die vooral de krul als de beste in model houdt, dat lukt vrijwel geen andere mascara. Mijn aanrader op het gebied van mascara!


Qua kleur is het allemaal niet zo simpel om mijn favorieten te kiezen, welke lipstick, lipgloss of oogschaduw heb ik nu het vaakst gedragen of vond ik echt het mooiste? Laat ik het dan houden op de producten die ik simpelweg prachtig vind : Party Parrot lipstick van MAC is een unieke kleur tussen roze, rood en koraal, ik heb er gelukkig nog twee op voorraad die vast nooit meer opgaan...maar ja, het is maar voor het idee! De eye shadow duo''s van de MAC Styleseeker collectie waren allemaal even mooi, On the hunt is zeker mijn favoriet, de warme herfsttinten heb ik vrijwel de hele tijd gedragen deze herfst en winter, love them! En de handige palette''s van de MAC Carine Roitfeld collectie waren ook geweldig, Jungle Camouflage is mijn favorie.
Last but not least, een lipgloss van een merk dat echt naar Nederland moet komen, Sweetpea van Aerin is de ultieme nude lipgloss, niet te licht, niet te donker, te beige, te bruin of te roze, maar precies goed.



Wendy
Op het make-up gebied blijf ik toch wel een beetje hangen in een vast patroon. Veel bruin- en grijs tinten en ik houd wel van een natuurlijke look en een subtiele glow. Ik heb het mezelf extra moeilijk gemaakt en mocht van mezelf maar 3 producten kiezen De Guerlain Peach boy duo blush is en blijft één van mijn favorieten, stiekem draag ik deze blush bijna iedere dag! De verpakking straalt pure decadentie uit, ruikt zalig en is voor mij het toppunt van pure luxe.

Ook het Chanel Les 4 ombres Premier regard quad uit de Les essentiels de Chanel herfstcollectie draag ik enorm vaak, de kleuren zijn allemaal zeer draagbaar, goed te combineren en met de intens zwart kun je iedere look intensiveren. Love it! 
Tot slot mag de Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream van Jane Iredale niet ontbreken tussen mijn make-up favorieten van 2012 (lees mijn review hier). Veel BB creams vind ik persoonlijk niet volstaan omdat ze niet voldoende dekking verzorgen voor mijn huid, maar deze variant verdoezelt alle vlekjes, kan poriën verfijnen en maakt mijn huid glad en zorgt voor mijn felbegeerde glans!


Lianne
Dit jaar heb ik ontzettend veel budgetproducten getest, maar zo nu en dan doe ik mezelf high-end make-up cadeau. Dit zijn toch wel de pareltjes uit mijn make-up collectie, en gebruik ik volop zoals je kunt zien! Alle drie zijn limited editions, toeval of toch niet? 2012 was een jaar met enorm veel leuke collecties, waar ik toch wel een zwak voor heb...

De Calypso Lèvres Scintillantes komt uit de zomercollectie van Chanel, en is mijn meest gedragen lipgloss van afgelopen jaar. Echt een kleur waar ik van hou, en ik ben ook erg onder de indruk van de fijne formule! Uit hetzelfde seizoen is de Terre Saharienne Collector, die ik van mijn vriend voor mijn verjaardag kreeg. De bronzer van Yves Saint Laurent vind ik zo bijzonder doordat je zelf met de ondertoon kunt spelen, door roze of peachy blush toe te voegen aan je kwast. Deze is trouwens goed te combineren met het Les Ombres Turandot Palette van Guerlain, uit de kerstcollectie. Eigenlijk draag ik die de laatste maand non-stop, en dat heeft zeker iets te maken met de goed gepigmenteerde kleuren die helemaal mijn smaak zijn. 

Natuurlijk hebben we ook aan onze Facebook fans gevraagd wat hun favoriete make-up producten van het afgelopen jaar waren en de leukste antwoorden vind je hieronder:



Kun jij je een beetje vinden in onze favorieten? Welke producten zou jij nog aan deze lijst willen toevoegen? Laat het ons weten, zo breng je vast weer iemand anders op een goed idee! Morgen nog meer favorieten van 2012 online!

Deel dit artikel
Back to top