Nieuws

Dior Chérie Bow make-up collectie 2013

Toen ik onlangs een sneak peek zag van het nieuwe sterproduct van Dior uit de Chérie Bow collectie, was ik op slag verliefd op het prachtige doosje in vorm van een strik in tere roze tinten. En toen had ik de binnenkant nog niet eens gezien! De Chérie Bow is nieuwste versie van de klassieke Fontanges-strik, genoemd naar de minnares van Lodewijk de 14e, met recht een klassieke. Strikken...die zijn toch wel veel gezien bij Dior, denk bijvoorbeeld aan de strik aan de Miss Dior parfumflacons. Kijk je mee naar de nieuwe make-up collectie?

Prachtig hoe je de klassieke Dior strik en de pied-de-poule print toch weer terug ziet komen in deze producten van deze collectie, de pied-de-poule in de prints van de oogschaduwpalette's en de strik in het mooie sterproduct. Klassiek is natuurlijk prachtig, maar we willen toch ook wel iets nieuws en daar zorgt Dior voor met de nieuwe Twin sets oogschaduwpen, de Lip & Nail glow.
Tussen de afbeeldingen van de producten door zie je ook wat mooie promotiefoto's, superleuk om te zien, maar de kleuren zijn niet echt waarheidsgetrouw. De kleuren van de productafbeeldingen zijn dat wel!

Starproduct Chérie Bow EUR 80,50
In het mooie doosje vind je 3 oogschaduws, een zwarte eyeliner en een frisse, roze gloss (met een dekseltje ter bescherming)

Rose Poudré 001

Rose Perle 002

5 couleurs EUR 57,50
724 Rose Ballerine

854 Rose Charmeuse

3 couleurs 731 Smoky Rose EUR 46,50
Twin Set EUR 33,00

Een oogschaduwpen in twee texturen, de "potlood"kant heeft een cremige, smeltende textuur die je kunt gebruiken als basis voor de volgende stap, je draait de pen om en brengt de meer glanzende structuur aan met de schuimrubberen applicator, erg handig ook als basis voor een smoky eye.


060 Gris soupir, 090 Noir résille, Beige ruban en Rose cache-coeur
Dior Addicct Lip glow EUR 31,50 & Nail Glow EUR 24,00

Ben je op zoek naar het "my lips but better" effect? Dat kun je nu voor elkaar krijgen door een laagje Lip Glow aan te brengen, door een reactie van de ingrediënten op het vochtgehalte van de lippen krijg je een natuurlijke roze tint. De Nail Glow zorgt voor een French Maniure effect in één laagje, de nagels zien er mooi, glanzend en gezond uit. 

Dior Addict lipstick EUR 28,50

437 Charmante, 457 Candide, 467 Bow & 687 Espiègle
Dior Vernis EUR 23,50

155 Tutu, 306 Gris trianon & 355 Rosy bow
Diorblush EUR 43,50

659 Corail Tendre
729 Rose Bonheur
Dior brengt met zekerheid vrouwelijkheid terug deze lente, nu maar eens kijken of we na de donkere tinten langzaam weer kunnen wennen aan deze tere tinten. Dat moet vast gaan lukken! Ik ben alvast fan van de nagellakjes, Dior Addict lipsticks en de mooie blushes! Natuurlijk gaan we jullie binnenkort swatches laten zien van een aantal producten, laat het ons zeker weten als je benieuwd ben naar bepaalde producten!
Samen met deze producten komt Dior ook met een nieuwe BB crème, de Diorskin Nude BB crème in drie tinten, daar horen jullie binnenkort zeker meer over! (ach...we kunnen best nog een nieuwe BB crème gebruiken, zeker als deze fijn is)

De Dior Chérie Bow collectie zal vanaf 23 januari 2013 te koop zijn bij de Dior verkooppunten zoals o.a. de online shop van De Bijenkorf, vrijwel de gehele collectie is beperkt verkrijgbaar.
Deel dit artikel
Back to top