Algemeen

Worst of 2012 - onze afraders en een vooruitblik naar 2013

Vandaag sluiten we onze "best of 2012" af....niet met weer een artikel over de fijnste, leukste of lekkerste beautyproducten! Wel met een artikel met producten die ons zijn tegen gevallen in 2012, want ook die zijn er natuurlijk. We willen geen merken of producten afkraken, maar zelfs de mooiste merken hebben weleens een misser..... 

Op de foto hierboven zie je een paar producten die ons ofwel een beetje zijn tegen gevallen, slecht zijn ze misschien niet echt, maar ach...laten we zeggen dat we het niet erg hadden gevonden als ze niet waren uitgebracht. Laat ik beginnen met bad-en bodyproducten met een extreme chocoladegeur, vreselijk......ik hou echt van chocolade maar onder de douche met een weeïge, zwarte, zoete en kleverige douchegel, is niet mijn idee van genieten! Natuurlijk het zal wel iets persoonlijks zijn, maar als je kokhalsneigingen krijgt van een showergel.....nee, dank u!

Nog zo''n lastig product was de vernieuwde geurkaars van Rituals, na een half uur kreeg ik al prikkende en rode ogen, iets waar ik echt nooit last van heb bij een geurkaars, maar wel bij deze.  Hannah Touch of Silk hoort voor mij ook in het rijtje missers thuis, wie wil er nu de hele dag een plakkerige huid? Dat is wat het resultaat was toen ik het opbracht, combineren met make-up was al helemaal niet mogelijk en eerlijk gezegd zie ik nog steed niet in wat dit product toevoegd aan mijn huidverzorgingsroutine...hoe ik ook mijn best heb gedaan. 

Maar...ik spaar ook mijn favoriete merken niet! Je ziet ook de MAC Face and Body foundation staan....waarom dan? De foundation is prima, maar om voortaan bijna dezelfde prijs te rekenen voor een flacon die bijna 3 keer zo klein is....dat is natuurlijk wel een misser en behoorlijk jammer. Ook Dior heeft niet alleen mooie producten uitgebracht, de "sorbet" nagellakjes met een transparante finish vond ik echt niet mooi.

Ook ben ik klaar met mega mascara borsteltjes....die heb je van ieder merk ongeveer, dus de mascara''s op de foto zijn slechts een paar voorbeelden. Ondanks dat mijn wimpers best wat zijn gegroeid, lukt het mij nog steeds niet om mijn wimpers mooier te maken met zulke grote borsteltjes. Het beste resultaat krijg ik met een fijner borsteltje.....wie heeft die grote borsteltjes eigenlijk bedacht?

Ik hou van de producten van Lush...maar make-up? Nee, doe toch maar niet, vooral dat zweverige gedoe rondom de producten was helemaal niets voor mij. Misschien past de kleur grasgroen perfect bij mijn aura....die ga ik toch echt niet dragen als ik die niet mooi vind. En in gebruik waren de producten ook niet echt geweldig, hou het maar lekker bij de bath ballistics of fijne zepen.

Caviar Nails...de trend van 2012, maar dan wel alleen voor de foto! Direct na het aanbrengen ziet het er heel schattig uit, maar daarna moet je echt niets meer doen met jouw handen, want de balletjes vliegen om je oren! En zo kun je de volgende dag weer helemaal opnieuw beginnen! Na jaren heb ik de Urban Decay Primer Potion vaarwel gezegd, ik was helemaal klaar met de vreselijke verpakking, de dop raakt verstopt en daardoor komt de primer er aan de achterkant uit. Weer 3/4 van een verpakking kunnen weggooien!

Oh ja, de Color Bug van Kevin.Murphy...dat zorgt bij ons thuis vooral voor veel poeder op kleren en vooral niet in haren. Met haarlak, zonder haarlak, het maakt allemaal geen verschil...het blijft niet zitten, is amper zichtbaar en de nieuwe witte versie zorgt in elk geval wel voor "prachtige" grijze lokken.....

Nep wimpers die zo dik, stug en plasticachtig zijn dat je ze amper op kunt brengen en het vervolgens wel nacht lijkt als je ze draagt....die hoeven ook niet van mij. Ach...misschien voor een feestje ofzo? En willen de make-up fabrikanten misschien stoppen met het uitbrengen van eye gloss? Dat werkt niet.....nooit! Ja, toch wel...maar dan moet je wel jouw ogen dichthouden, dan staat het leuk. 

Hebben jullie ook al zo''n handig "perfect manicure" dingetje in huis? Handig om jouw vinger op/onder/naast/in/tussen te leggen als je je nagels lakt! Haha...wat een onnodige en domme uitvinding van Sephora? Net zoals de eyeliner stickers van hetzelfde merk....heb je Lianne''s review nog gelezen?

Om goed af te sluiten laten we ook een vooruitblik zien, hele mooie en fijne producten die in 2013 uit gaan komen. En wie weet zien jullie die begin 2014 dan wel weer terug in onze "Best of 2013" reeks!

Ik ga er niet al teveel over vertellen, maar zoals je ziet komt er weer heel veel interessants aan!


dit zijn heel bijzondere producten van Sensai, ze worden nu getest!
Last but not least.....de misser van het jaar:

Waar kijk je het meeste naar uit in 2013? En wil jij ook jouw missers van 2012 met ons delen? We zijn heel benieuwd!
Deel dit artikel
Back to top