Fashion

Editor's shopping tip - sporty outfits @ Adidas

In deze rubriek kijken vijf hoofdredactrices van EEN media naar bekende en minder bekende webshops. Deze editie van Editor''s Choice speuren de dames het volledige assortiment van sportmerk Adidas na, op zoek naar de meest interessante items. Kijk je mee naar de favoriete items van de hoofdredactrices?

Danique, hoofdredactrice van Girlscene.nl

Mijn keuze: Pretty in pink
"Zoals jullie misschien wel al weten, ga ik sinds een tijdje als Sporty Spice door het leven! En dat heeft ook mijn vriend geweten, hij kocht voor mij daarom dit nieuwe sporttopje voor Kerst! Ben je niet zo van het roze, dan kun je ook voor de zwarte variant gaan, net zo fashionable." 

Debbie, hoofdredactrice van Beautyscene.nl

 
Mijn keuze: I''m blue....
"Als je op de skies staat deze winter, dan moet je toch wel een beetje fashionable voor de dag komen, de tijd van geleende skibroeken en -jacks is echt voorbij. Gelukkig heeft Stella McCartney een behoorlijk hippe collectie ontworpen voor Adidas. Ik ben verliefd op dit blauwe jack, zo val je lekker op en het past goed bij mijn blauwe Isabel Marant-gympen! Nu nog even een bijpassende vakantie boeken, waar ligt er sneeuw?"
 
Claartje, hoofdredactrice van Vrouwen.nl

 
Mijn keuzeAdipure Igniton Schoenen
"Mijn hardloopkoorts kwam afgelopen oktober tot een hoogtepunt, toen ik de marathon van Amsterdam liep. Ik verslijt zo''n twee paar hardloopschoenen per jaar dus ben altijd op zoek naar nieuwe exemplaren. Deze Adipure Ignitions-schoenen passen in de trend van het zo natuurlijk mogelijk hardlopen, waarbij de natuurlijke functies van je voeten zo veel mogelijk ondersteund worden. Oh, en groene schoenen had ik nog niet."
 
Esmée, hoofdredactrice van Fashionscene.nl
Mijn keuze: Rood windjack
"Ik sport meestal in de sportschool, maar soms krijg ik op zondagochtend ineens zin om buiten hard te lopen. Een goed windjack is in Nederland dan echt nodig. Gelukkig heeft Adidas super mooie! Deze rode staat mooi op een lange zwarte hardloopbroek en je valt er goed mee op voor het overige verkeer. Hebben!"
 
Karin, hoofdredactrice Ze.nl
Mijn keuze: Kek hardloopbroekje
"Ook ik loop hard, net als de rest van de redactie. Maar aangezien ik wel een beetje een ''mooi weer-loper'' ben, ren ik voornamelijk mijn rondjes door het park in de lente en de zomer. Ook tijdens het sporten wil ik er nog enigszins leuk bijlopen. Zulke broekjes vind ik dan ook heerlijk om in de zomer in rond te rennen. Lekker luchtig en in mijn favo kleur!"
 
Bij de Adidas-webshop kun je betalen via iDeal, Creditcard en PayPal. Een standaardverzending uit de webshop kost € 4,95 en ligt binnen drie werkdagen in je brievenbus. Bij bestellingen boven de € 150,- vervallen de verzendkosten. Toch de verkeerde maat gekozen? Bij Adidas krijg je het volledige aankoopbedrag terug als je het product binnen 30 dagen retourneert. 

Heb jij (net als Debbie) ook het voornemen om vaker te gaan sporten dit jaar? Koop dat eens een nieuwe outfit, dat motiveert! Nu ook fijne koopjes in de sale!
Deel dit artikel
Back to top