Reviews

NYC City Mono Eyeshadows - swatches & review

Op zoek naar oogschaduw laten we ons vaak verleiden door mooie palletjes, maar mono''s zijn natuurlijk net zo mooi! Neem nu deze van NYC, die slechts twee euro kosten. Je kunt kiezen uit twaalf kleuren met verschillende finishes, waarvan ik er vier heb getest. Lees even verder als je wil weten wat ik ervan vind, of om zelf te oordelen over de swatches!

New York Color (NYC) heb je vast wel eens bij het Kruidvat gespot, maar de volgende keer moet je echt eens bij het schap blijven staan om de mono''s te bekijken! Net als de andere producten van dit merk is de oogschaduw geschikt voor iedere dag, maar ook voor een leuk feestje. NYC belooft goede pigmentatie en lange houdbaarheid, zodat je elk moment van de dag mooi opgemaakt doorkomt. Dat wilde ik wel eens testen, hieronder zie je de swatches van de City Mono Eyeshadows.

910 In Vogue, 911 On the Radar, 924 Tribeca Teal & 926 Navy Yard
Als ik eerlijk ben had ik niet verwacht dat de pigmentatie van deze oogschaduws zo goed zou zijn! Zeker de blauwe en paarse kleur vallen op, doordat deze een matte finish hebben en die meestal wat lastiger zijn om mee te werken. Mijn favoriet is de groene On the Radar, die een hele mooie metallicglans heeft. Tribeca Teal is wat minder ''teal'' dan ik gehoopt had, dit is eigenlijk meer babyblauw en persoonlijk vind ik dat geen geweldige kleur voor op mijn ogen. Toch heeft ook deze kleur een mooie glans en is de pigmentatie net als bij de andere oogschaduws prima.

De oogschaduws hebben ook een klein nadeel, ze willen namelijk nog wel eens kruimelen als je de kleur probeert op te bouwen. Hier moet je dus een beetje voorzichtig mee zijn. Maar voor EUR 1,99 zijn dit zeker goede oogschaduwmono''s, met originele kleuren. Als je op zoekt bent naar een specifieke tint raad ik je aan om eens in het NYC schap te kijken, ze zijn echt de moeite waard! 

Van alle NYC producten zijn de oogschaduws inmiddels mijn favoriet, hebben jullie ze al geprobeerd? 
Deel dit artikel
Back to top