Blogs & Editorial

Editorial - Sylvie's secret en trollen

Wat een week hebben we achter de rug! Showbizz-minnend Nederland is de schok nog niet te boven, denk ik, want wat moeten we zonder onze eigen Beckhams? Sylvie en haar Raf zijn uit elkaar, dat zal jullie zeker niet ontgaan zijn. Is dat nu echt voorpaginanieuws? Nee, althans, niet voor mij, voor hen zal het natuurlijk wel een drama zijn.

Want hoe beroemd, rijk of mooi je ook bent, als een relatie voorbij gaat dan is dat nooit fijn, zeker niet als je ook nog eens een kind of kinderen hebt. Laat dat gezegd zijn!
Maar kom op, vragen om privacy aan alle "bladen" en andere media omdat je een kind hebt is één ding, dagenlang shoppen met je beste vriendin waarbij je achtervolgd wordt door paparazzi is een ander ding. Ik vraag mij dan altijd af of Sylvie niet iemand heeft die zegt : "Meid, misschien moet je dat maar even niet doen, ga lekker een paar dagen wat aandacht besteden aan Damian!" Online shoppen kan toch ook?

Zou Damian over een jaartje of 10 ook Romeo Beckham achterna gaan en model worden? Wat een schatje is dat, gaat qua looks in elk geval zijn vader achterna! 
Even heel iets anders, het is nogal een overgang van Sylvie via Romeo naar trollen, maar toch wil ik er echt eens iets over kwijt! Trollen of trolls zijn mensen (?) die op internet vrijwel alleen maar bezig zijn om zich behoorlijk lullig te gedragen tegenover bloggers, youtubers, twitteraars en instagrammers. Waarom? Tja, wist ik het maar, ik zal het echt nooit begrijpen.
Wat is nu precies van het nut van een (altijd vervelend bedoelde) opmerking achterlaten bij iemands foto, artikel of filmpje? Juist...dat doe je toch alleen om diegene een vervelend gevoel te geven? En wat is daar nu leuk aan? Als je daar nu je plezier uit moet halen op een dag.....treurige bedoeling is het. 
Het is toch zo simpel, als je iets ziet wat je niet aanstaat, dan klik je weg of loop je weg, dan heb je er geen last meer van en is het "probleem" opgelost. Nee, de trollen moeten dan eerst even een rotopmerking maken...maar het mooiste komt nog, want hoe stom/belachelijk/lelijk/raar ze jou ook vinden, ze blijven telkens terugkomen, sadistisch much?
Ik vroeg mij altijd af of die trollen ook weleens zo doen buiten de virtuele wereld? Maar na het zien van The Hobbit is het mij duidelijk, trollen verstenen bij de aanblik van zonlicht......ze kunnen dus alleen maar trollen achter hun schermpje van pc, laptop, ipad of telefoon. Stoer.

Hebben jullie trouwens de weersverwachting gehoord van de aankomende week?? Ik wel, het gaat vriezen!!! Hiep hiep hoera, toch misschien nog een beetje winter? Ik zit hier maar met mijn tips hoe je de winterhuid moet verzorgen en ik kan ze niet kwijt, maar misschien dan volgende week? Ik hou ervan, liefst een graadje of 5 onder nul met een strakblauwe lucht, wat jullie?

Until next week,

XXX
Debbie
Deel dit artikel
Back to top