Nieuws

Sisley California Soul lente make-up collectie 2013

Vorig jaar bracht Sisley de prachtige L'Orchidée gezichtspalette uit dat direct bij de eerste aanblik al heel veel fans had. Geheel terecht overigens, want het was (en is) een geweldig product. Vorige week heb ik er nog mee in mijn handen gestaan en getwijfeld of ik deze blush moest opnemen in mijn favoriete make-up producten van 2012. Dat was (net) niet zo, maar wellicht krijgt de blush nog een kans? L'Orchidée komt nl. terug in de California Soul lente make-up collectie van dit jaar!

Californië is de inspiratiebron van deze collectie, de prachtige staat in de U.S.A. heeft meer dan 30 jaar geleden ook mijn hart gestolen tijdens een lange vakantie met mijn ouders. Nog steeds kan ik iedere kleur, geur en zonnestraal herinneren die ik tijdens die reis heb gezien en geroken. De prachtige sprekende kleuren van de Sisley California Soul collectie passen perfect bij dat gevoel! 

La Palette Orchidée EUR 73,00


Phyto-ombres EUR 32,50 

nr. 20 Eclat mango, nr. 22 Eclat linen (nieuw) en nr. 23 Eclat Velvet 
Golden touch EUR 29,50

Phyto-kohl EUR 37,50

nr. 4 Perfect Khaki & nr. 7 Amethyst

Phyto-lipshine EUR 31,50
nr. 8 Sheer coral & nr. 9 Cherry
 
California girls zijn natuurlijk altijd "suntanned" (wel veilig met een hoge SPF!) en gekleed in de typische, relaxte stijl, ze dragen geen opvallende make-up maar hebben we de prachtige sunkissed look. En guess what, die komt natuurlijk gewoon uit een doosje....een Sisley doosje! L'Orchidée blush is echt prachtig, vorig jaar was het al een musthave en dit jaar zeker weer. Heb je toen getwijfeld of vond je hem te duur en heb je nu spijt? Je hebt opnieuw een kans om deze beauty te kopen....

De Sisley California Soul collectie zal eind januari/begin februari 2013 in de winkels liggen, we gaan jullie zeker nog swatches en foto's laten zien.

Deel dit artikel
Back to top