Nagel & Handen

Best of 2012 - de favoriete nagellakjes van onze lezers!

Hoeveel nagellakjes zullen er in een jaar uitkomen denken jullie? Alleen OPI brengt 4 nieuwe collecties per jaar uit met ongeveer 12 lakjes per collectie, dat zijn er dus al bijna 50. Grof geschat denk ik dat er ieder jaar zeker 250 nieuwe nagellakjes bijkomen, maar waarschijnlijk zijn dat er veel meer. Mijn verzameling lakjes durf ik allang niet meer te tellen, maar favorieten heb ik natuurlijk wel!

Ik was opnieuw van plan om een top 10 samen te stellen, maar tellen is nu eenmaal lastig, het zijn er dus een paar meer geworden. Daarnaast moet ik echt zeggen dat het eigenlijk onmogelijk was om de 10 mooiste lakjes van 2012 te kiezen. Daarom heb ik voor een aantal topppers gekozen, lakjes die ik echt heel vaak opnieuw heb gedragen en dat wil wat zeggen.

Vaak draag ik nl. een lakje maar één keer, omdat ik er nu eenmaal zoveel wil laten zien aan jullie, wat een ellende! Haha...natuurlijk niet, ik heb nu eenmaal de leukste baan van de wereld, dan neem ik dat "nadeel" graag voor lief. Toch draag ik sommige lakjes echt wel vaker en die lakjes zie je hieronder terug.

v.l.n.r. Dior Lucky, Deborah Lippmann On the beach, Chanel Beige en Dior Waterlily

v.l.n.r. Chanel Provocation, Estée Lauder Explosif, Tom Ford Dominatrix en CK One Coal

v.l.n.r. OPI Fly, China Glaze Surfin'' for boys, Essie She''s picture perfect, KOH Rainy day en OPI Skyfall

Wat waren nu de opvallendste lakjes van het afgelopen jaar voor mij? Collecties waar ik bijvoorbeeld heel enthousiast over was? Hmm...zeker de neons van China Glaze, die waren stuk voor stuk prachtig! Ook ben ik heel blij met mooie Estée Lauder nagellakjes en ik kan jullie verklappen dat er in 2013 weer een aantal hele mooie collecties aankomen! En wat ben ik blij met de lakjes van Tom Ford, mijn favoriete merk van mijn favoriete "beauty"man! Oh ja, ik heb ook nog mooie ontdekkingen gedaan bijvoorbeeld de lakjes van Julep, NARS, Rescue Beauty Lounge en Ciaté.....ofwel, er hadden ook 100 favorieten in dit artikel kunnen staan!

Dit keer heb ik ook aan onze trouwe lezers gevraagd wat hun favorieten zijn van 2012, kijken jullie mee naar de foto''s van Annemiek, Lurique en Cindy?

de favorieten van Annemiek (@xAnnemiekk)
de favorieten van Lurique (@pepperissa)
de favorieten van Cindy (@cindyvdgraaf)
Grappig dat ik ook een aantal favorieten van mij terugzie tussen die van Cindy, Lurique en Annemiek! Zijn jullie het eens met onze favorieten? Wat waren het afgelopen jaar jullie favoriete lakjes?
Deel dit artikel
Back to top