Nieuws

Lush Valentijnsproducten 2013 - vanaf 15 januari in de winkels

Vers van de pers, heerlijk Lush nieuws!! Over iets meer dan een maand is het alweer Valentijnsdag, de dag van de liefde! Misschien vind je het maar onzin en moet je eigenlijk iedere dag laten weten dat je van elkaar houdt, maar ja....al die fijne Valentijnscadeautjes zijn toch ook wel weer leuk! Kijk je even mee naar de Valentijnscollectie van dit jaar?

Bij Lush vind je voor ieder budget wel een schattig cadeautje, wat dacht je van een heerlijke massage bar? Of de te schattige The Kiss lipgloss? Kan het nog toepasselijker? Stel een eigen pakketje samen en pak het leuk in of ga voor een kant-en-klaar cadeaupakket. Lush heeft precies wat je zoekt, kijk maar even mee!

Tender is the Night (€8.95 - veganistisch)
Tender is the Night is de meest zachte Massage Bar die we hebben. Een hart van amandelolie, glycerine en agavesiroop zorgt voor een onvergetelijke, glibberige, sensuele ervaring die je nooit vergeet. Knijp de Bar zachtjes fijn tussen je warme handen en masseer de betoverende jasmijn, ylang en vanille over de huid van je partner.

From Dusk ‘Til Dawn (€9.95 - veganistisch)
Soms zijn er momenten, Valentijnsdag bijvoorbeeld, waarbij je niet wilt dat je partner direct in slaap valt na een romantische massage. Een goede massage met deze stimulerende bar zorgt ervoor dat jullie nog uren door kunnen gaan met andere ....ehm...activiteiten. Siciliaanse citroen, zoete sinaasappelolie, ginseng en ginkgo zorgen voor extra energie.
The Kiss lip gloss (€10.95 - veganistisch)
Een veganistische lipgloss zonder conserveringsmiddelen. Met verzorgende shea- en cupuaçuboter voor zachte kussers. Een vleugje roze glans zorgt voor een mooie glans en amandel en mandarijn voor een heerlijke smaak. Guaranazaadpoeder stimuleert de bloedcirculatie en maakt je lippen ietsje voller. Helemaal klaar voor zalige zoentjes!
Willow Pattern soap (€7.95 per 100g - veganistisch) …
Met deze romantische limited edition zeep vier je de liefde. Het geweldige parfum van rozen, citroen en rozenhout noemen we ‘A Thousand Rose Petals’. Het oude Chinese verhaal op de zeep vertelt over een eeuwig durende liefde die tragisch eindigde. Was je met deze sensuele, zachte zeep voor de meest romantische februari ooit!
foto van de complete zeep, die kun je natuurlijk ook kopen, maar dat is best een duur grapje!
Sexy Fun Times (€19.95)
Om je helemaal in de stemming te brengen voor wat sexytime vind je in deze cadeauverpakking een stuk roze FUN en de sensuele Massage Bar Tender is the Night.
Heart of Gold (€49.95)
Deze schitterende cadeauverpakking heeft een hart van heerlijke romantische producten. De box kun je achteraf bewaren om er je mooiste spulletjes in te bewaren. Bevat: A French Kiss Bubble Bar, The Comforter Bubble Bar, Rock Star Soap, From Dusk ‘Til Dawn Massage Bar, Sex Bomb Bath Ballistic
Be Mine (€32.95)
Chocolade en rozen voor Valentijnsdag. Met dit sexy cadeau schiet Cupido altijd raak! Voor de echte romanticus. Bevat The Willow Soap, Soft Coeur Massage Bar en 45g Ro’s Argan Body Conditioner.

De Lush Valentijnsproducten zullen vanaf 15 januari 2013 te koop zijn bij de Lush winkels en natuurlijk ook in hun online shop. Wil je weten waar je de winkels van Lush kunt vinden, ga dan even kijken op www.lush.nl.

Ik ga mijn massagetechnieken ook maar weer eens oefenen, denk ik....zijn er nog vrijwilligers? Koop jij altijd iets leuks voor Valentijnsdag?

Deel dit artikel
Back to top