Blogs & Editorial

Editorial - daar ben je mooi klaar mee, Kate!

Och, arme Kate! Krijg je een eerste officiële portret, lijk je er wel een jaar of vijftig op...en dat ben je nog lang niet! Sterker nog, je bent een prachtige, zwangere vrouw van eind twintig....had de kunstenaar zijn bril niet op of heeft hij het bewust gedaan (vooruitziende blik enzo..). Natuurlijk, Kate en William vonden het prachtig, maar wat kun je ook anders zeggen?

Ik neem aan dat jullie weten dat ik het over Kate, Duchess of Cambridge, heb, de vrouw van prins William van Groot-Brittanië? Ach, ik zou niet graag in haar (L.K. Bennett) schoenen staan, ondanks dat ze natuurlijk ook wel een prinsessenleventje heeft. Volgens mij zou ik niet zo bijzonder goed floreren als ik aan de paleisregels zou moeten voldoen. En nu Kate zwanger is, is ze natuurlijk helemaal groot nieuws, ook ik ben heus wel nieuwsgierig naar dat kleine prinsje of prinsesje, royalty fan als ik ben.
Na dit jaar de biografie van oma Queen Elizabeth te hebben verslonden, ben ik nu druk bezig in het boek London, over de geschiedenis van de stad. Laten we het erop houden dat Anne Boleyn het iets minder goed had getroffen met haar koning...."off with her head!".


the Queen of hearts maakt iedereen ook graag een kopje kleiner

Ik lees mijn boeken tegenwoordig eigenlijk altijd op de iPad, heerlijk vind ik dat! Ik heb 2 iPads en kan ze door gebruik te maken van de iCloud lezen op welke iPad ik wil. Handig ook omdat ik de ene iPad naast mijn bed heb liggen en de andere beneden, scheelt weer een wandelingetje naar boven. Maar dat is niet de enige reden, want even naar boven lopen doe ik zo''n 50 keer per dag, dus 51 keer moet ook kunnen. Ik vind het vooral erg handig om verschillende boeken bij de hand te hebben, ik switch nl. nogal eens tussen de boeken, al naar gelang mijn pet staat (zo lees ik momenteel ook de biografie van Mick Jagger en The Hobbit). En eindelijk is mijn lief ook eens blij, die klaagt al 20 jaar lang iedere avond dat het licht nu wel uit mag...nu mag dat, want mijn iPad heeft een nachtstand, ik hoor hem niet meer! Het is een uitkomst!

Hebben jullie vanochtend al gelezen of gehoord wie de winnaars van een Golden Globe zijn geworden? Die prijsuitreiking heeft vannacht plaatsgevonden in Hollywood en heb ik (als ik wakker ben gebleven tenminste) live gezien op HBO. Wat ben ik blij met HBO, de meest geweldige zender van heel de wereld met geweldige series en films (zonder reclame). Zo blij dat UPC eindelijk HBO heeft in zijn aanbod, ik ben nu al fan.

De Golden Globes zijn de prijzen die de buitenlandse pers (de HFPA) geeft aan de beste films, acteurs, actrices en series van het afgelopen jaar. Een heel belangrijke prijs en meestal een uitstekende voorbode voor de winnaars van de Academy Awards ofwel de Oscars. Ik zit/zat er in elk geval klaar voor, natuurlijk ook om een kijkje te nemen naar de looks en kleding die de gasten droegen. Daar heeft de fashion police van E! vast weer heel wat over te vertellen de komende week.

Ik moet je wel eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wie de kanshebbers zijn, maar als jullie deze editorial lezen dan is het allang bekend wie de winnaars zijn, dus heeft speculeren niet zoveel zin. Misschien kunnen we gokken op de meest gedragen kleur jurk? Ik ga voor bordeauxrood!

Oh ja, op Twitter en Instagram laat ik van tijd tot tijd weleens wat foto''s zien van de gerechten die ik maak, logisch want ik kook iedere dag (graag!). Recepten op Beautyscene zetten is niet mijn ding, maar misschien kan ik af en toe een receptje plaatsen in deze editorial? Moet kunnen toch?
Heb je andere ideetjes of wil je mijn mening eens horen over een bepaald onderwerp, let me know!

Geniet van deze week!

XXX
Debbie
Deel dit artikel
Back to top