Nagel & Handen

Printemps précieux de Chanel Vernis - Emprise, Fracas en Accessoire

Chanel nagellak is magisch....bij iedere modeshow kijken heel veel vrouwen niet als eerste naar de "first look" die de runway opkomt, nee...de nagellak...die is het belangrijkste. Voor dit voorjaar heeft Chanel echter geen uitgesproken, bijzondere of aparte kleurtjes gekozen. Wel mooie basics in frisse voorjaarstinten waarbij de donkere Accessoire er een beetje buitenvalt, kijk je mee naar de swatches?

In het artikel over Printemps precieux de Chanel hebben jullie de informatie over de producten van de lente make-upcollectie al kunnen lezen, vandaag laat ik jullie alvast het belangrijkste deel van de collectie zien...de nagellakjes! Nee, niet het belangrijkste deel, maar wel een heel fijn deel!
Op de foto''s draag ik telkens twee laagjes nagellak.

Chanel 569 Emprise - een zachte abrikooskleur met een vleugje beige, niet al te fel maar wel lekker fris, qua kleur doet deze mij een beetje denken aan een yoghurtdrankje met sinaasappel of abrikoos


Chanel 517 Fracas - een heldere warme roze tint met hele fijne (bijna niet zichtbare) gouden Chanel shimmers, heerlijke lentekleur

Chanel 573 Accessoire - donkerrode creme nagellak die een beetje neigt naar bruin en dat vind ik minder mooi in een lentecollectie. De formule is ook ietwat dun en daardoor lastiger te lakken dan de andere twee, nee...ik had liever een andere frisse tint gezien

Op Twitter kreeg ik de vraag of Emprise lijkt op June, de nagellak uit de lente collectie van 2012, maar zoals je hieronder kunt zien is dat helemaal niet het geval. June was een stuk feller en opvallender, net iets meer zomers misschien dan de wat blekere Emprise.

De Printemps Precieux de Chanel collectie zal deze week in de winkels verschijnen, Fracas en Emprise zijn wel limited editions, zorg dat je ze niet misloopt. Le Vernis van Chanel kost EUR 23,00 per stuk, niet de goedkoopste lakjes natuurlijk, maar wel heel fijn om te hebben!
Binnenkort zullen de lakjes zeker ook te vinden zijn in de online shop van de Bijenkorf, toch wel erg handig dat je ze daar online kunt bestellen.

Welke van de drie vind jij de mooiste?

Deel dit artikel
Back to top