Nieuws

Let your love blossom met Philosophy!

Vorig jaar liep ik in Sephora op Times Square in New York toen mijn oog viel op een grote display vol heerlijke doucheproducten. Fields of flowers in alle soorten, velden vol bloemen en wat zag het er heerlijk uit. In Nederland had ik ze nog niet gezien, maar langzaam maar zeker krijgen wij ook steeds meer heerlijke (Valentijns) Philosophy producten, kijk je mee?

Speciaal voor Valentijnsdag breidt Philosophy zijn assortiment bij ICI Paris XL tijdelijk uit en dat vind ik heel fijn. Inmiddels ben ik al behoorlijk verliefd op de Fields of flowers Magnolia Blossom, een geur die ruikt als een veld vol magnolia''s. De combinatie van citrusachtige topnoten, vetiver en witte magnolia zorgt voor een frisse, vrouwelijke geur met een sensuele twist. En het is zeker waar, een boeket bloemen fleurt toch iedere dag op? Wil jij dit jaar nu eens een Valentijnscadeautje dat langer blijft staan dan een boeket bloemen, misschien moet je dan deze tip eens doorspelen aan jouw Valentijn?

Naast de eau de toilette in het schattige flesje (60 ml EUR 35,50), kun je ook weer een reuzefles (480 ml EUR 17,50) shampoo, bubble bath & showergel kopen in dezelfde fijne geur. Is het niet jammer dat deze producten limited zijn? 

Jullie hebben mij misschien weleens eerder enthousiast horen zijn over de geuren van Philosophy? Ik ben al jaren fan van Pure Grace, mijn favoriete parfum om over lakens of op handdoeken te sprayen, zo''n heerlijke pure en frisse geur vind je eigenlijk nergens. Maar ook de andere geuren zijn erg fijn, hoe handig is het dan dat Philosophy een sample pack heeft uitgebracht onder de naam State of Grace pack?

In State of Grace (EUR 35,50) vind je flacons van 10 ml eau de toilette van de 4 favoriete geuren van Philosophy:

  • amazing grace - een onweerstaanbare mix van zuivere, complexe bloemen. altijd gepast, zacht en vrouwelijk. een geur die nooit ontstemt en door vrouwen wereldwijd geapprecieerd wordt
  • pure grace - een lichte sluier van luchtige, zeepachtige noten met een frisse toets. schoon, moderne eenvoud: een universele geur die de manier waarop je over geur denkt zal veranderen
  • inner grace - vredevol, kalmerend, intense bloemen met een sensueel karakter, een mini-meditatie om balans en vrede te bereiken, een diepe emotionele geur die je weer met je innerlijk verbindt
  • eternal grace - een frisse mengeling van groene noten met tere bloemen en een fruittoets, een moderne, verkwikkende geur die vertrouwen en energie geeft om voluit te leven 

Handig als je eens wilt kennismaken met de geuren, maar natuurlijk ook erg leuk om als cadeau te geven, er zit dan zeker een geur bij die de gelukkige fijn vindt.

De Philosophy Valentijnsproducten zullen vanaf eind januari 2013 (tijdelijk) te koop zijn bij verschillende ICI Paris XL filialen en in de ICI Paris XL webshop.

Mag jouw Valentijn dit jaar wel met een van deze leuke cadeautjes aankomen of heb je misschien al iets anders op het oog?

Deel dit artikel
Back to top