Reviews

MAC In Extreme Dimension mascara

MAC heeft onlangs een nieuwe mascara uitgebracht die eigenlijk wel heel fijn is! De In Extreme Dimension is een mascara in één van de lelijkste verpakkingen die ik ooit gezien heb, met een groot borsteltje en toch ben ik tevreden, hoe kan dan nu weer? Simpel, de formule van de mascara is heel licht, luchtig en houdt mijn wimpers de hele dag perfect in model. Want dat is wat ik wil, wimpers die mooi omhoog krullen en dat de hele dag. Kijk je mee naar mijn review?

Ik zal deze review vooral kort en krachtig houden, want ik kan makkelijk 1000 woorden wijden aan een mascara, maar wat heb je eraan? Tenslotte willen we eigenlijk maar één ding weten, is de mascara fijn of niet? Ik vind van wel! Waarom? Dat is vooral te danken aan de lichte, luchtige formule van de mascara die de haartjes in de ochtend zo goed fixeert dat deze aan het einde van de dag nog precies zo zitten als 's ochtends.

Zoals je op de foto's kunt zien is de verpakking niet zo mooi, ik vind vooral de witte letters echt enorm lelijk, maar ja...dat is natuurlijk alleen de buitenkant en dat heeft geen effect op het resultaat. De borstel is behoorlijk groot, iets te groot naar mijn smaak, maar door de korte kunststof stekeltjes kan ik de mascara toch nog wel behoorlijk precies opbrengen.
Ik zou je wel adviseren om het borsteltje even goed af te vegen, teveel mascara op het borsteltje zorgt bij mij altijd voor klontjes en aan elkaar geplakte haartjes. Als ik de borstel goed afveeg, is het eigenlijk geen probleem meer, dan is het aanbrengen van één laagje voldoende.


Na het krullen van de wimpers met mijn wimperkrultang staan mijn (lichte) wimpers netjes gekruld omhoog, maar dat wil ik wel zo houden. Sommige mascara's lijken dat te doen, zeker direct na het aanbrengen. Maar door de te zware (?) mascara zakken de haartjes langzaam weer omlaag, weg krul! Zonde, want daardoor ziet mijn hele make-up er minder mooi uit. Hieronder kun je een voor en na foto zien, ik heb op de na foto maar één laagje mascara op, voor mij is dat prima maar als je je best doet dan kun je vast nog wel een laagje extra aanbrengen. 
Aan het einde van de dag zit de mascara nog helemaal op zijn plaats, de mascara geeft niet af en kruimelt niet en is 's avonds weer prima te verwijderen met normale make-up remover.

Conclusie
Een fijne mascara, die doet wat hij belooft. Het borsteltje met korte kunststof stekeltjes is wel wat groot, maar voor mij wel handelbaar. De luchtige formule fixeert de krul en blijft de hele dag prima zitten!

MAC In Extreme Dimension mascara kost EUR 22,00 en is nu te koop bij alle MAC verkooppunten, ook in de online shop van De Bijenkorf.

Deel dit artikel
Back to top